Spouwmuurisolatie Hoevelaken

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Hoevelaken

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Hoevelaken
Straatnaam:Seringenlaan
Soort isolatie:Eindwoning isoleren
Uitvoerdatum:29-09-2020
  • Eindwoning isoleren
  • Hoogwerker
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Hoevelaken

Spouwmuurisolatie Hoevelaken

Hoevelaken

Spouwmuurisolatie Hoevelaken

 

Hoevelaken, 29-09-2020

Eindwoning isoleren in Hoevelaken

In Hoevelaken heeft Plus Isolatie deze eindwoning aan de Seringenlaan op dinsdag 29-09-2020 mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Voordat er kan worden overgegaan tot isolatie vind er vooraf een gedegen spouwmuuronderzoek plaats. Dit doen wij door middel van een endoscopisch onderzoek en een visuele inspectie van de buitenmuur.

Isoleren volgens de KOMO-richtlijnen

Deze eindwoning is geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen. Onze ervaren isolatiemonteurs werken volgens een vast boorpatroon waardoor de verdeling van het isolatiemateriaal optimaal is. De bewoner(s) van deze eindwoning in Hoevelaken aan de Seringenlaan gaan nu gemiddeld tot 25% besparen op hun gasrekening.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hoevelaken

offerte spouwmuurisolatie

Gebruik van een Hoogwerker

Omdat de gevel niet optimaal bereikbaar is met ladders was het noodzakelijk om voor deze isolatieklus in Hoevelaken een hoogwerker te gebruiken. Via onze vaste partner is er een hoogwerker op locatie gebracht. Onze isolatiemonteurs kunnen nu isolatiemateriaal aanbrengen op plaatsen die normaal niet (veilig) te bereiken zijn via een ladder.

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Hoevelaken ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.