Spouwmuurisolatie verbeteren Maassluis

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie verbeteren Maassluis

Provincie:Zuid-Holland
Woonplaats:Maassluis
Straatnaam:Populierendal
Soort isolatie:Spouwmuur opnieuw isoleren
Uitvoerdatum:08-10-2020
  • Spouwmuur opnieuw isoleren
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Maassluis

Spouwmuurisolatie verbeteren Maassluis

Maassluis

Spouwmuurisolatie verbeteren Maassluis

 

Maassluis, 08-10-2020

Spouwmuur opnieuw isoleren op donderdag 08-10-2020 in Maassluis


De spouwmuur opnieuw isoleren is een specialistische klus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Met name bij woningen uit de jaren ’70 komt het wel eens voor dat in die tijd de aangebrachte spouwmuurisolatie niet meer aan de kwaliteitseisen van tegenwoordig voldoet. Dit komt voornamelijk door het feit dat het isolatiemateriaal in die tijd minder goed ontwikkeld was dan tegenwoordig. Ook de manier van aanbrengen is door de jaren heen veranderd en verbeterd.

Onze ervaren isolatiemonteurs zijn deze dag aan het werk geweest in Maassluis om de spouwmuur van deze woning opnieuw te isoleren. Allereerst wordt er onder hoge druk het oude isolatiemateriaal los geblazen en vervolgens opgezogen door een krachtige installatie. Onze isolatiemonteurs controleren continue door middel van een endoscoop of al het oude isolatiemateriaal daadwerkelijk uit de spouwmuur is verwijderd.

Nadat dit proces is voltooid is de spouwmuur gereed om opnieuw geïsoleerd te worden. Aan de hand van een vast boorpatroon wordt de spouwmuur van onder naar boven opnieuw geïsoleerd. Hiervoor gebruiken wij het isolatiemateriaal van Knauf Supafil, die voldoet aan de laatste en beste kwaliteitseisen. De bewoners van deze woning in Maassluis zijn nu verzekerd van een optimale spouwmuurisolatie en gaan dit uiteraard ook merken op hun energienota!

Lees hier meer informatie over spouwmuur opnieuw isoleren.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Maassluis

offerte spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Maassluis ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.