Spouwmuurisolatie Oegstgeest

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Oegstgeest

Provincie:Zuid-Holland
Woonplaats:Oegstgeest
Straatnaam:Prins Bernhardlaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Oegstgeest

Spouwmuurisolatie Oegstgeest

Oegstgeest

Spouwmuurisolatie Oegstgeest

Oegstgeest

Spouwmuurisolatie Oegstgeest

Oegstgeest

Spouwmuurisolatie Oegstgeest

Oegstgeest

Spouwmuurisolatie Oegstgeest

Oegstgeest

Spouwmuurisolatie Oegstgeest

Oegstgeest

Spouwmuurisolatie Oegstgeest

 

Spouwmuurisolatie in Oegstgeest d.m.v. Knauf Supafil

In Oegstgeest aan de Prins Bernhardlaan in Zuid-Holland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Oegstgeest ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Prins Bernhardlaan in Oegstgeest gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Bekijk hier al onze andere uitgevoerde Isolatieprojecten in Oegstgeest


Ventilatieroosters aanbrengen

Deze woning in Oegstgeest is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van nieuwe ventilatieroosters. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Oegstgeest spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Prins Bernhardlaan in Oegstgeest besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.