Wandisolatie Alkmaar

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Wandisolatie Alkmaar

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Alkmaar
Straatnaam:Nieuwpoortslaan
Soort isolatie:Wand isolatie
Uitvoerdatum:16-10-2020
  • Wand isolatie
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Alkmaar

Wandisolatie Alkmaar

Alkmaar

Wandisolatie Alkmaar

Alkmaar

Wandisolatie Alkmaar

Alkmaar

Wandisolatie Alkmaar

Alkmaar

Wandisolatie Alkmaar

 

Alkmaar, 16-10-2020

Wandisolatie

Hier ziet u foto’s van onze isolatieploeg die bezig is met het plaatsen van wand isolatie in Alkmaar aan de Nieuwpoortslaan.

Wandisolatie als investering


Wand isolatie is een slimme investering als u een mogelijkheid zoekt om te gaan besparen op de energierekening. Onze isolatiemonteurs gebruiken voor de wand isolatie het hoogwaardige isolatiemateriaal van Knauf Supafil. Bij een spouwbreedte van +/- 6 centimeter wordt een Rd-waarde behaald van 1.76m2 K/W. Door de wanden van uw woning te isoleren met Knauf Supafil kunt u gemiddeld tot 30% besparen op uw energierekening.

Geïnteresseerd in wandisolatie?


De bewoners van deze woning in Alkmaar gingen u al voor! Wilt u weten of wand isolatie geschikt is voor uw woning? Dan kunt u via onze website gratis en vrijblijvend een isolatieadviesgesprek aanvragen of bellen naar 0548-547616.

offerte spouwmuurisolatie

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Alkmaar

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Alkmaar spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Nieuwpoortslaan in Alkmaar besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.