Lissestraat Arnhem isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Lissestraat Arnhem isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Arnhem
Straatnaam:Lissestraat
Soort isolatie:Muurisolatie hoekwoning
Uitvoerdatum:03-11-2020
  • Muurisolatie hoekwoning
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Arnhem

Lissestraat Arnhem isolatie

Arnhem

Lissestraat Arnhem isolatie

 

Arnhem, 03-11-2020

Muurisolatie hoekwoning in Arnhem

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Arnhem aan de Lissestraat in de provincie Gelderland voorzien van muurisolatie met Knauf Supafil. Dit is gebeurd op dinsdag 03-11-2020. Doordat de muren van deze hoekwoning voorzien zijn van muurisolatie besparen de bewoners flink op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Arnhem

offerte spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Arnhem aan de Lissestraat 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plek deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met ventilatierooster.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Arnhem spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Lissestraat in Arnhem besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.