Spouwmuurisolatie Harreveld

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Harreveld

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Harreveld
Straatnaam:Aagtemanweg
Soort isolatie:Muurisolatie vrijstaande woning
Uitvoerdatum:03-11-2020
  • Muurisolatie vrijstaande woning
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Harreveld

Spouwmuurisolatie Harreveld

Harreveld

Spouwmuurisolatie Harreveld

Harreveld

Spouwmuurisolatie Harreveld

 

Harreveld, 03-11-2020

Muurisolatie vrijstaande woning:


Muurisolatie aanbrengen bij een vrijstaande woning is voor Plus Isolatie een veel uitgevoerde isolatieopdracht. Vooral vrijstaande woningen voor het bouwjaar van 1975 hebben muren die geen isolatiemateriaal bevatten. Grote muuroppervlaktes zonder isolatiemateriaal betekent veel warmteverlies. Door de muren van een vrijstaande woning te isoleren zal de besparing daarom ook enorm zijn. De bewoners van deze vrijstaande woning zullen na de muurisolatie die is aangebracht op 03-11-2020 al direct verschil gaan merken. De koude tocht is verdwenen en de gestookte warmte blijft langer binnenshuis.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Harreveld

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Harreveld spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Aagtemanweg in Harreveld besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.