Spouwmuurisolatie Tolkamer

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Tolkamer

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Tolkamer
Straatnaam:Binnenweg
Soort isolatie:Muurisolatie
Uitvoerdatum:25-11-2020
  • Muurisolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Tolkamer

Spouwmuurisolatie Tolkamer

Tolkamer

Spouwmuurisolatie Tolkamer

Tolkamer

Spouwmuurisolatie Tolkamer

Tolkamer

Spouwmuurisolatie Tolkamer

 

Tolkamer, 25-11-2020

Muurisolatie Tolkamer

Plus Isolatie heeft bij de bewoners aan de Binnenweg in Tolkamer muurisolatie aangebracht. De bewoners waren op zoek naar een goede manier om energie te besparen. Eén van onze isolatieadviseurs heeft enige tijd terug bij deze woningeigenaren in Tolkamer grondig in kaart gebracht welke isolatiemaatregelen er voor deze woning nog mogelijk zijn. Hieruit bleek dat de bewoners met name nog veel rendement kunnen behalen met muurisolatie. De bewoners stemden in met deze isolatiemaatregelen en er werd en datum ingepland voor het uitvoeren van de muurisolatie. Onze isolatieploeg is op de afgesproken datum en tijd langs geweest in Tolkamer om de muurisolatie op de juiste manier aan te brengen. Deze woningeigenaren in Tolkamer kunnen nu dankzij de muurisolatie genieten van meer wooncomfort in de winter en zomer met daarnaast een lagere energierekening. Komt u ook uit Tolkamer? En wilt u meer weten over muurisolatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de isolatiemogelijkheden te bespreken!

Wat zijn nou eigenlijk de grootste voordelen van muurisolatie?

Muurisolatie is energiebesparend, de terugverdientijd van muurisolatie ligt tussen de 3 a 5 jaar.
U creëert met muurisolatie meer wooncomfort: Lekker koel in de zomer en warm in de winter.
Muurisolatie zorgt voor een gunstiger energielabel van uw woning. Onderzoek heeft aangetoond dat een gunstiger energielabel zorgt voor waardestijging van uw woning.

Ik woon ook in Tolkamer, is mijn woning geschikt voor muurisolatie?

Als uw woning in Tolkamer gebouwd is tussen 1930 en 1975 kunnen wij vrijwel zeggen dat er tijdens de bouw van uw woning geen spouwmuurisolatie is aangebracht. Het kan uiteraard zo zijn dat de vorige bewoners van uw woning in het verleden de muren al hebben laten isoleren. Als u dit niet zeker weet raden wij aan om eens contact met ons op te nemen om ook een vrijblijvend isolatieadviesgesprek in te plannen. Eén van onze adviseurs kan dan vaststellen of bij uw woning in Tolkamer nog muurisolatie kan worden aangebracht.

Samenvattend:

Als u er over nadenkt om uw woning te gaan verduurzamen, dan is het een goede overweging om eens na te denken over muurisolatie. De investering in muurisolatie verdiend zich in aanzienlijke tijd terug. Daarnaast kunt u direct genieten van meer wooncomfort. Deze bewoners in Tolkamer gingen u al voor met muurisolatie!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Tolkamer

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Tolkamer de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Binnenweg in Tolkamer 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Klant beoordeling

30-11-2020
Naam:P. Wiegman
Woonplaats:Tolkamer
Soort isolatie:Muurisolatie
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Prettig bezoek van de vertegenwoordiger, duidelijke uitleg en voorbeelden. Planning ging vlot, het werken ging netjes en ook na het plaatsen van de isolatie is de service top: snel de formulieren voor de subsidieaanvraag binnen.