Spouwmuurisolatie en knipvoeg herstel in Harmelen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie en knipvoeg herstel in Harmelen

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Harmelen geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie met knipvoeg herstel werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Harmelen
Straatnaam:Leidsestraatweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:11-07-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Harmelen

Spouwmuurisolatie en knipvoeg herstel in Harmelen

Harmelen

Spouwmuurisolatie en knipvoeg herstel in Harmelen

Harmelen

Spouwmuurisolatie en knipvoeg herstel in Harmelen

 

Harmelen, 11-07-2018

Spouwmuurisolatie in Harmelen d.m.v. Knauf Supafil

In Harmelen aan de Leidsestraatweg in Utrecht hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Harmelen ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Leidsestraatweg in Harmelen gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Harmelen

offerte spouwmuurisolatie


Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Harmelen is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.