Spouwmuurisolatie en dakisolatie in Hoensbroek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie en dakisolatie in Hoensbroek

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Hoensbroek geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie en dakisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de spouwmuurisolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Limburg
Woonplaats:Hoensbroek
Straatnaam:Bergstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:12-07-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Dakisolatie met PUR
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Hoensbroek

Spouwmuurisolatie en dakisolatie in Hoensbroek

Hoensbroek

Spouwmuurisolatie en dakisolatie in Hoensbroek

 

Hoensbroek, 12-07-2018

Spouwmuurisolatie in Hoensbroek d.m.v. Knauf Supafil

In Hoensbroek aan de Bergstraat in Limburg hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Hoensbroek ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Bergstraat in Hoensbroek gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hoensbroek

offerte spouwmuurisolatie


Hoensbroek, 12-07-2018

Dakisolatie met PUR


In Hoensbroek aan de Bergstraat in Limburg hebben wij deze
woning voorzien van dakisolatie door middel van PUR. Uw dak laten isoleren met PUR is de beste optie als u wilt gaan voor een naadloos resultaat.

De aangebrachte dakisolatie levert de bewoners aan de Bergstraat in Hoensbroek een besparing op van gemiddeld 26% van hun energierekening. De aangebrachte dakisolatie houdt de warmte binnen en zorgt ervoor dat de kou niet door uw dak naar binnen valt.

Meer informatie over dakisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hoensbroek

offerte dakisolatie

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Hoensbroek heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Bergstraat in Hoensbroek kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.