Limburg

Limburg beoordeelt ons met een 9.2

Isolatiebedrijf Limburg - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Limburg? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Limburg als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Limburg bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Limburg. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Limburg beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

Spouwmuurisolatie Limburg

Plus Isolatie heeft in Limburg al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie tussenwoning Venlo aan de Veldenseweg

Enige tijd terug, op 03-06-2022 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze tussenwoning in Venlo voorzien van spouwmuurisolatie met de minerale glaswol van Knauf Supafil. De glaswol wordt van onder naar boven onder hoge druk in de spouwmuur geblazen. Zo ontstaat er bij deze tussenwoning aan de Veldenseweg als het ware een warme deken in de spouwmuur. De bewoner(s) kunnen een daling van hun energienota verwachten. Daarnaast zorgt de spouwmuurisolatie die door isolatiebedrijf Plus Isolatie is aanbracht voor meer wooncomfort.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Limburg

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Afferden L

In Afferden L aan de Pastoor Berdenstraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 03-06-2022 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Pastoor Berdenstraat in Afferden L verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Limburg

Het aanbrengen van vloerisolatie in Limburg is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Limburg kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Dakisolatie Limburg

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Limburg is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Limburg van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Afferden L aan de Pastoor Berdenstraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 16-06-2022 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Afferden L hun woning op 16-06-2022 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Afferden L uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Limburg

In de provincie Limburg hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Limburg bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Limburg interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Limburg.

Bodemisolatie aan de Gulikstraat in Weert

Op 18-07-2022 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Weert voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Limburg

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Limburg. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Venray Limburg op 30-04-2021

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Merseloseweg in Venray heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 30-04-2021 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie op woningisolatie in Limburg!

Vanaf 24 januari 2022 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Limburg om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Limburg heel voordelig verduurzamen. U komt in aanmerking voor subsidie als u twee of meer isolatiemaatregelen treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Limburg de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Limburg aanvragen!

Klanten beoordelingen in Limburg

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.2
Assortiment9.2
Levertijd werkzaamheden9.1
Documentatie materiaal8.9
Kwaliteit van het advies9.2
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
04-05-2022
8.7
Bosch

Prettige contacten en personeel

28-03-2022
10
Willy Bruijnen

Super tevreden over de snelle reacties en afspraken Ook super tevreden over medewerkers die de isolatie hebben geplaatst

28-03-2022
8.5
P.C. Boekhout

Prima service, vriendelijke jongens, werken netjes. Kwaliteit van de uitvoering had hoger kunnen zijn als de stenen die losgemaakt zijn om de spouwmuur leeg te halen op de juiste manier waren vastgezet. Naderhand prima opgelost.

14-02-2022
8
Stoot

Kundige monteur, heeft het karwei (190 m2) helemaal alleen geklaard in twee ochtenden. Was op de afgesproken tijd aanwezig.

14-02-2022
10
Ruud Jochems

Snelle en vakkundige afwerking

13-12-2021
10
M Mulders

Werkzaamheden zijn volgens planning en netjes opgeleverd; medewerkers van Plus Isolatie waren erg vriendelijk en gaven graag advies over de fotografie die nodig was voor de subsidieaanvraag.

06-12-2021
10
Paul bartsch

De persoon in kwestie die de spouwmuur isolatie kwam plaatsen (alleen die dag) was zeer behulpzaam, vakkundig en vriendelijk . Top geleverd, netjes gewerkt.

29-10-2021
9
Karin Vanlier

Prima advies en afgeleverd werk !!!!

22-04-2021
10
erik zuiderweg

Zowel Dakisolatie als spouwmuur isolatie is zeer kundig uitgevoerd!

02-03-2021
9.8
José van de Klundert-Valk

Het nalopen van de kozijnen op lekschuim had beter gekund. Vandaar net geen 10

12-11-2020
8.7
Sjoerd op het Veld

Zeer tevreden over de uitvoering ! Vooral Netjes en zorgvuldig werk geleverd.

16-10-2020
10
J. Weesenaar E. Koldenhof

de jongens die de muur hebben behandeld waren uitermate correct en hadden goede tips voor ons aangaande stevigheid gevel. Wij zijn zeker tevreden.

31-01-2020
10
H. tebbens

Zeer prettig in het contact, komen afspraken keurig na. Zeer tevreden.

16-10-2019
8.7
J.M. Noij

tot nog toe prima

30-07-2019
9.5
H.W. Janssen

We zijn zeer tevreden over de uitvoering. Binnen een dag uitgevoerd, slechts uiterst beperkte overlast en netjes opgeruimd. Het effect is nu al merkbaar omdat de zon normaal op de nu geïsoleerde muur staat. Verder snelle response bij vragen.

Meer beoordelingen