Limburg

Limburg beoordeelt ons met een 9.3

Isolatiebedrijf Limburg - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Limburg? Dan bent u bij isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. aan het juiste adres. Wij van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben ook de gehele provincie Limburg als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie, spouwmuurisolatie herstellen, oude spouwmuurisolatie verwijderen, kruipruimte isolatie verwijderen en impregneren bent u als inwoner van Limburg bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Limburg. Wilt een vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Klanten uit Limburg beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.3

Bel mij terug

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Limburg

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Limburg

Vanaf november 2023 is in geheel Nederland, dus ook in de provincie Limburg, natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Isolatiemonteurs van Isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de cursus '''natuurvriendelijk isoleren '' met succes afgerond en zijn in staat om uw woning in de provincie Limburg te voorzien van deze nieuwe manier van isoleren. Wilt u meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in uw provincie Limburg? Lees dan meer informatie op onze uitgebreide webpagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning Natuurvrij maken in Venray

Op 14-11-2023 is deze woning in Venray, provincie Limburg natuurvrij gemaakt door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Tijdens deze werkzaamheden zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn onder andere de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Vervolgens worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze flaps dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Tenslotte worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast. Wilt u meer informatie over het natuurvrij maken en natuurvriendelijk isoleren van uw woning in Limburg? Vraag dan op onze website een gratis adviesgesprek aan!

Spouwmuurisolatie Limburg

Plus Isolatie heeft in Limburg al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen.Het isoleren van de spouwmuur is niet alleen een slimme keuze voor energiebesparing, maar het draagt ook bij aan het comfort in huis door een constantere temperatuur te behouden. Onze klanten in Limburg zijn dan ook tevreden met de resultaten van onze isolatiewerkzaamheden. Dit blijkt niet alleen uit de verlaagde energierekeningen, maar ook uit de positieve feedback die we ontvangen van onze klanten uit Limburg. Wilt u meer weten over de verschillende soorten spouwmuurisolatie die wij aanbieden? Klik dan op de volgende link voor gedetailleerde informatie over onze isolatieoplossingen.

Muurisolatie hoekwoning in Venray aan de Langeweg

De bewoners van deze hoekwoning hebben door isolatiebedrijf Plus Isolatie muurisolatie laten aanbrengen. Onze isolatiemonteurs zijn op 12-10-2022 in Venray geweest om deze hoekwoning te voorzien van muurisolatie. Minder geluid, een lager energieverbruik en meer wooncomfort, wie wil dit nu niet? En wist u dat daar in veel gevallen niet eens zoveel voor nodig is? Met spouwmuurisolatie vangt u deze drie vliegen in één klap. Maar dan moet uw wel een isolatiemateriaal kiezen dat niet alleen de warmte in uw woning goed vasthoudt en de kou van buiten tegenhoudt, maar ook een geluiddempend effect heeft. Supafil, een minerale isolatiewol van Knauf, voldoet aan beide eisen. Dit isolatiemateriaal heeft namelijk uitstekende thermische én akoestische eigenschappen. De bewoners van deze hoekwoning aan de Langeweg in Venray gaan hier veel plezier aan beleven. Op 12-10-2022 hebben isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie de drie in weer en wind staande spouwmuren van dit huis geïsoleerd met Supafil. Een investering die niet alleen via een lagere energierekening binnen enkele jaren is terugverdiend, maar ook voor een comfortabel binnenklimaat zorgt.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Limburg

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Afferden L

In Afferden L aan de Pastoor Berdenstraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 03-06-2022 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Pastoor Berdenstraat in Afferden L verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Limburg

Het aanbrengen van vloerisolatie in Limburg is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Limburg kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloerisolatie in Born, provincie Limburg

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Born aan de Diepdal op 02-04-2024 voorzien van vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Diepdal in Born verleden tijd! De bewoners van deze woning zijn uitermate tevreden met hun keuze voor vloerisolatie. Niet alleen hebben ze nu geen last meer van een koude vloer, maar ook merken ze dat hun energierekening aanzienlijk is gedaald. Bovendien ervaren ze een veel gelijkmatiger temperatuur in huis, wat zorgt voor een comfortabeler leefklimaat, vooral tijdens de koudere maanden. Door te kiezen voor Plus Isolatie hebben ze niet alleen gekozen voor kwaliteit en vakmanschap, maar ook voor duurzaamheid en comfort. Hun investering in vloerisolatie heeft zichzelf al snel terugverdiend en ze genieten nu dagelijks van de voordelen ervan.

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Born

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Dakisolatie Limburg

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Limburg is een isolatieklus die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Met vele jaren ervaring in de isolatiesector hebben we een diepgaand inzicht in de beste materialen voor een effectieve dakisolatie. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht, worden alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen, rekening houdend met de specifieke behoeften van de woning.

Als ervaren isolatiebedrijf hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van dakisolatie van binnenuit, tegen het houten dakbeschot aan. We maken gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen zoals Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie, Meer weten over onze expertise en betrouwbare dienstverlening? Vraag dan op onze website een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen we ervoor dat uw woning in Limburg optimaal geïsoleerd wordt voor maximaal comfort en energiebesparing.

Dakisolatie in Heerlen aan de L.T.M.-weg

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 02-04-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Heerlen hun woning op 02-04-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. De bewoners van deze woning zijn bijzonder verheugd over hun keuze voor dakisolatie door Plus Isolatie. Niet alleen ervaren ze nu een comfortabele leefruimte op zolder, maar ze merken ook direct het verschil op hun energierekening. Met de isolatielaag die nauwkeurig is aangebracht, kunnen ze gemiddeld tot wel 30% besparen op hun energiekosten. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn, maar ook een vermindering van hun ecologische voetafdruk. Dus als u ook op zoek bent naar een isolatieoplossing voor uw woning in Heerlen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plus Isolatie. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiediensten die voldoen aan uw behoeften en budget.

Bodemisolatie Limburg

In de provincie Limburg hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Limburg bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Limburg interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Limburg.

Bodemisolatie aan de St. Odastraat in Venray

Op 13-12-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Venray voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in provincie Limburg

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Limburg.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Zoldervloerisolatie Limburg

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Limburg. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil in Meijel

12-06-2023 was de dag dat isolatiebedrijf Plus Isolatie in Meijel deze zoldervloer heeft geïsoleerd. Door uw zolder te isoleren kunt u de hoeveelheid energie die u voor de verwarming van uw woning gebruikt gemiddeld met 25% á 30% verlagen. Zoldervloerisolatie is goedkoper dan dakisolatie. Daar komt bij dat u na isolatie van uw zoldervloer de zolder niet langer mee verwarmt met de rest van uw woning. Het te verwarmen volume wordt dus kleiner. Het resultaat daarvan is dat u minder gas verbruikt om uw huis warm te houden en uw energiekosten omlaag gaan. De eigenaar van deze woning aan de Busserstraat in Meijel koos voor  zoldervloerisolatie. Op 12-06-2023 hebben medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie de ruimte tussen de balken van de zoldervloer opgevuld met Supafil van Knauf. Dit is een inblaaswol met een hoge isolatiewaarde.

ISDE subsidie 2024 op woningisolatie in Limburg

In 2024 kunnen inwoners van de provincie Limburg nog steeds gebruikmaken van subsidies voor woningisolatie, waardoor eigenaar-bewoners van woningen in deze regio op een voordelige manier kunnen verduurzamen. Zelfs met slechts één isolatiemaatregel komt u al in aanmerking voor deze nieuwe regeling. Onze isolatieadviseurs staan klaar om kosteloos en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden voor uw woning in Limburg te onderzoeken, en te bepalen of u in aanmerking komt voor deze energiebesparende subsidie. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij u thuis in Limburg en zet de eerste stap naar een energiezuinigere woning!

Plus Isolatie biedt het totaalplaatje

Op 05-03-2024 heeft een werknemer van isolatiebedrijf Plus Isolatie voor onze klant uit Venray, provincie Limburg, de landelijke ISDE-subsidie aangevraagd. Wij helpen onze klanten met het aanvragen van de landelijke ISDE-subsidie. Als isolatiebedrijf bieden wij hierdoor meer dan alleen hoogwaardige isolatiediensten. Met de ISDE-subsidie kunnen woningeigenaren nu veel voordeliger hun woning isoleren. Het aanvragen van de ISDE-subsidie kan voor sommige mensen uitdagend zijn. Bij Plus Isolatie nemen wij daarom het volledige aanvraagproces uit handen, het subsidiebedrag wordt op uw bankrekeningnummer gestort.

Bel mij terug voor meer informatie over deze subsidieservice!

Gratis en vrijblijvend meer informatie voor uw woning in de regio Venray

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Klanten beoordelingen in Limburg

9.3

score9.3
Snelheid afspraak maken9.4
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.3
Kwaliteit v/d uitvoering9.4
28-03-2024
8.8
M.J. Gielissen

Men maakte meteen een afspraak om een offerte te kunnen maken. Een afspraak was hierna weer snel gemaakt voor de werkzaamheden. De vloerisolatie is keurig uitgevoerd.

27-03-2024
10
Nic Soomers

Netjes gewerkt volgens afspraak. Vriendelijke medewerkers. Alles netjes opgeruimd.

24-03-2024
8.5
M. Stultiens

zolder kap isoleren met purschuim

11-11-2023
10
Rob Hegger

Alles top

01-11-2023
10
Jansen

Goed

17-07-2023
10
G.A. van Dijck

Afspraak ging via mail, Vertegenwoordiger Jim, een jonge man, vertelde, liet ons producten zien en voelen en liet filmpjes zien over hoe en wat er gaat geburen bij het isoleren. Na meerdere offertes bekeken te hebben viel ons besluit op Plus isolatie, mede door het gehele complete plaatje wat de vertegenwoordiger ons liet zien. Eerst werd onze kruipruimte geisoleerd, niet door Plus isolatie maar door een bedrijf dat dit voor hun doet en waar ze al jaren mee samenwerken Ook zeer tevreden over. enkele weken later, zijn bij ons de muren ontdaan van de oude isolatie ( UF schuim ) en de dag later weer gevuld met Knauf Supavil. Hierover dus ook tevreden. Nu maar wachten op de winter, en dan ervaren we wel of het isoleren heeft geholpen. Al met al, zijn we zeer tevreden over het contact via mail en telefoon. En de medewerkers die ter plaatse kwamen zowel de vertegenwoordiger als de mensen die kwamen isoleren, waren zeer vriendelijk en ruimden de troep die er was ook netjes op. Zeer tevreden dus. Ga zo door. Met vriendelijke groet Familie van Dijck Venray

04-07-2023
9.8
Sven Heijthuijzen

Goed advies gekregen en werkzaamheden snel en kundig uitgevoerd. Aardige mensen, netjes op tijd en ze weten duidelijk wat ze doen. Project goed opgeleverd en schoon gewerkt.

21-06-2023
10
G. Kempen

Alles perfect geregeld en afgehandeld.

25-01-2023
10
Femke van Bussel-Blijlevens

Zeer tevreden over het hele proces en de netheid waarmee het is opgeleverd. Dat jullie zoveel aandacht schenken aan het afwerken en opruimen is een absoluut pluspunt.

12-01-2023
10
Danny Hooymayers

Super nette aardige mannen. Top gedaan. Nu kijken of het verschil te merken is

09-01-2023
8.5
Suzanne Hendrix

We zijn erg tevreden over plusisolatie. Vakkkundig uitgevoerd volgens afspraak.

29-12-2022
10
S. de Hoog

Goede kwaliteit en snel uitgevoerd. Scheelt me nu al snel paar 100 euro per maand op de gasrekening.

04-05-2022
8.7
Bosch

Prettige contacten en personeel

28-03-2022
10
Willy Bruijnen

Super tevreden over de snelle reacties en afspraken Ook super tevreden over medewerkers die de isolatie hebben geplaatst

28-03-2022
8.5
P.C. Boekhout

Prima service, vriendelijke jongens, werken netjes. Kwaliteit van de uitvoering had hoger kunnen zijn als de stenen die losgemaakt zijn om de spouwmuur leeg te halen op de juiste manier waren vastgezet. Naderhand prima opgelost.

14-02-2022
8
Stoot

Kundige monteur, heeft het karwei (190 m2) helemaal alleen geklaard in twee ochtenden. Was op de afgesproken tijd aanwezig.

14-02-2022
10
Ruud Jochems

Snelle en vakkundige afwerking

13-12-2021
10
M Mulders

Werkzaamheden zijn volgens planning en netjes opgeleverd; medewerkers van Plus Isolatie waren erg vriendelijk en gaven graag advies over de fotografie die nodig was voor de subsidieaanvraag.

06-12-2021
10
Paul bartsch

De persoon in kwestie die de spouwmuur isolatie kwam plaatsen (alleen die dag) was zeer behulpzaam, vakkundig en vriendelijk . Top geleverd, netjes gewerkt.

29-10-2021
9
Karin Vanlier

Prima advies en afgeleverd werk !!!!

22-04-2021
10
erik zuiderweg

Zowel Dakisolatie als spouwmuur isolatie is zeer kundig uitgevoerd!

02-03-2021
9.8
José van de Klundert-Valk

Het nalopen van de kozijnen op lekschuim had beter gekund. Vandaar net geen 10

12-11-2020
8.7
Sjoerd op het Veld

Zeer tevreden over de uitvoering ! Vooral Netjes en zorgvuldig werk geleverd.

16-10-2020
10
J. Weesenaar E. Koldenhof

de jongens die de muur hebben behandeld waren uitermate correct en hadden goede tips voor ons aangaande stevigheid gevel. Wij zijn zeker tevreden.

31-01-2020
10
H. tebbens

Zeer prettig in het contact, komen afspraken keurig na. Zeer tevreden.

16-10-2019
8.7
J.M. Noij

tot nog toe prima

30-07-2019
9.5
H.W. Janssen

We zijn zeer tevreden over de uitvoering. Binnen een dag uitgevoerd, slechts uiterst beperkte overlast en netjes opgeruimd. Het effect is nu al merkbaar omdat de zon normaal op de nu geïsoleerde muur staat. Verder snelle response bij vragen.

Meer beoordelingen