Bronkhorstkamp Eibergen isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Bronkhorstkamp Eibergen isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Eibergen
Straatnaam:Bronkhorstkamp
Soort isolatie:Muren isoleren
Uitvoerdatum:14-12-2020
  • Muren isoleren
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Eibergen

Bronkhorstkamp Eibergen isolatie

 

Eibergen, 14-12-2020

Muren isoleren Eibergen


Op maandag 14-12-2020 hebben wij de muren van deze woning geïsoleerd in Eibergen. De woning was nog niet voorzien van muurisolatie. Doordat de buiten muren niet zijn geïsoleerd, ondervinden de bewoner(s) last van koude tocht uit de muren. Door de muren te isoleren zorgen wij ervoor dat de binnenmuur na de isolatie gemiddeld tot 5 graden opwarmt.

Hoe gaat muurisolatie in zijn werk?


De isolatiemonteur controleert nogmaals of de muren geschikt zijn voor na-isolatie. Vervolgens begint hij met het uitboren van de woning. Dit doet hij precies op de kruising van de voeg en aan de hand van een vast boorpatroon. Dit boorpatroon zorgt ervoor dat de isolatie optimaal verdeeld wordt binnen in de muur. Vervolgens vult hij de muur van onder naar boven met isolatiemateriaal. Naderhand voegt de isolatiemonteur de boorgaten weer netjes dicht.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Eibergen

offerte spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Eibergen spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Bronkhorstkamp in Eibergen besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.