Spouwmuurisolatie en vloerisolatie icynene in Hoogkarspel

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie icynene in Hoogkarspel

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Hoogkarspel geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie en vloerisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de spouwmuurisolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Hoogkarspel
Straatnaam:Pastoor Konijnstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Vloerisolatie met icynene
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Hoogkarspel

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie icynene in Hoogkarspel

Hoogkarspel

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie icynene in Hoogkarspel

 

Spouwmuurisolatie in Hoogkarspel d.m.v. Knauf Supafil

In Hoogkarspel aan de Pastoor Konijnstraat in Noord-Holland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Hoogkarspel ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Pastoor Konijnstraat in Hoogkarspel gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Bekijk hier al onze andere uitgevoerde Isolatieprojecten in Hoogkarspel


Vloerisolatie in Hoogkarspel met Icynene

In Hoogkarspel aan de Pastoor Konijnstraat in Noord-Holland heeft Plus Isolatie deze woning voorzien van vloerisolatie met icynene. Aan de onderkant van de vloer is met behulp van een spuitpistool de icynene van hoge kwaliteit in lagen aangebracht. Door het isoleren van de vloer voorkomt u niet alleen warmteverlies naar uw kruipruimte, maar uw vloer zal ook warmte gaan absorberen, waardoor deze warmer aanvoelt. De bewoners aan de Pastoor Konijnstraat in Hoogkarspel kunnen nu dankzij de vloerisolatie met icynene genieten van een beter wooncomfort.

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Hoogkarspel is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.