Spouwmuurisolatie in Horssen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Horssen

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Horssen geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de spouwmuurisolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Horssen
Straatnaam:Burgemeester Bouwensweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. wol
Uitvoerdatum:12-07-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. wol
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Horssen

Spouwmuurisolatie in Horssen

Horssen

Spouwmuurisolatie in Horssen

 

Horssen, 12-07-2018

Spouwmuurisolatie met wol

Deze woning in Horssen aan de Burgemeester Bouwensweg in Gelderland is op 12-07-2018 geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. De spouwmuren zijn geïsoleerd door middel van een isolatie wol. De glaswol van Knauf Supafil heeft een uitstekende isolatiewaarde en is milieuvriendelijk. De minerale glaswol zorgt daarnaast voor een akoestische demping. Het isolatiemateriaal wordt onder druk in de spouw geblazen waardoor de verdeling optimaal is en de isolatie wol niet kan zakken.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Horssen

offerte isolatie in Horssen

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Horssen ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.