Spouwmuurisolatie Benschop

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Benschop

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Benschop
Straatnaam:Kapitein van Zijll-laan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie hoekwoning
Uitvoerdatum:06-01-2021
  • Spouwmuurisolatie hoekwoning
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Benschop

Spouwmuurisolatie Benschop

Benschop

Spouwmuurisolatie Benschop

Benschop

Spouwmuurisolatie Benschop

 

Benschop, 06-01-2021

Spouwmuurisolatie hoekwoning in Benschop

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Benschop aan de Kapitein van Zijll-laan in de provincie Utrecht op 06-01-2021 voorzien van spouwmuurisolatie door middel van het isolatiemateriaal Knauf Supafil. Doordat de spouwmuren van deze hoekwoning geïsoleerd zijn besparen de bewoners nu tot wel gemiddeld 25% op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd! Vooral in deze tijd van de stijgende gasprijzen is spouwmuurisolatie een slimme investering.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Benschop

offerte spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Benschop ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Benschop heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Kapitein van Zijll-laan in Benschop kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.

Klant beoordeling

11-01-2021
Naam:E. Klomp
Woonplaats:Benschop
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie hoekwoning
8.7

Snelheid afspraak maken9
Assortiment9
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9
Kwaliteit v/d uitvoering7

Ervaring van onze klant:Ik heb een 7 gegeven voor de uitvoering omdat de machine stuk ging (wat uiteraard overmacht is) en de mannen de volgende dag terug kwamen om het af te maken......ik vraag me nu alleen af of de isolatie die al bovenin de muur zat voor een groot gedeelte niet weggezakt is naar het gedeelte ernaast die toen nog niet dezelfde dag gevuld is daar naast en onder. Dat zal moeten blijken de komende tijd ? Volgens degene die het uitgevoerd had zou de isolatie daar moeten blijven zitten, kunnen jullie daar nog iets meer over kunnen zeggen ? verder ben ik tevreden tot nu toe en wordt mijn kruipruimte nog gedaan via jullie op 28 Januari.