Oudegoedstraat Deventer isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Oudegoedstraat Deventer isolatie

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Deventer
Straatnaam:Oudegoedstraat
Soort isolatie:Twee kapper isoleren met wol
Uitvoerdatum:13-01-2021
  • Twee kapper isoleren met wol
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Deventer

Oudegoedstraat Deventer isolatie

Deventer

Oudegoedstraat Deventer isolatie

Deventer

Oudegoedstraat Deventer isolatie

 

Deventer, 13-01-2021

Twee kapper isoleren met wol

Op 13-01-2021 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze twee kapper in Deventer voorzien spouwmuurisolatie wol. Op het afgesproken tijdstip op een woensdag zijn de monteurs in alle vroegte begonnen met het aanbrengen van de isolatie. Alle gevels van deze twee kapper aan de Oudegoedstraat in Deventer zijn geïsoleerd met de hoogwaardige inblaas wol van het merk Knauf Supafil. Dankzij de spouwmuurisolatie vormt er zich als het ware een deken om de woning. De warmte blijft nu langer binnenshuis. De bewoners van deze tweekapper in Deventer gaan dankzij de spouwmuurisolatie met wol ook nog eens meer wooncomfort ervaren!

Bekijk hier onze isolatie projecten in Deventer

offerte spouwmuurisolatie

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Deventer is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Deventer spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Oudegoedstraat in Deventer besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.