Gevelisolatie Coevorden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie Coevorden

Provincie:Drenthe
Woonplaats:Coevorden
Straatnaam:vd Duyn v Maasdamstr
Soort isolatie:6 Ventilatieroosters aanbrengen
Uitvoerdatum:26-01-2021
  • 6 Ventilatieroosters aanbrengen
  • Gevel isoleren
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Coevorden

Gevelisolatie Coevorden

Coevorden

Gevelisolatie Coevorden

 

Deze woning is voorzien van 6 nieuwe ventilatieroosters

Voordat de spouwmuur is gevuld met isolatiemateriaal hebben de isolatiemonteurs bij deze woning in Coevorden 6 ventilatieroosters aangebracht. Hierdoor blijft er een goede ventilatie bestaan voor de vloer. Door de spouwmuurisolatie is de bestaande ventilatie komen te vervallen, dat is de reden dat er nieuwe ventilatieroosters worden aangebracht.

Gevel isoleren Coevorden


Het isolatieteam van Plus Isolatie heeft op dinsdag 26-01-2021 deze woning in Coevorden de gevels mogen isoleren. Gevel isolatie, ook wel spouwmuurisolatie genoemd, is een slimme manier om af te rekenen met hoge energiekosten. Het isolatiemateriaal dat gebruikt is bij de gevelisolatie is van het merk Knauf Supafil. De bewoners zijn verzekerd van de beste kwaliteit en kunnen hierdoor lang genieten van het extra wooncomfort.

Gevel inspectie


Enige tijd voor dit isolatieproces heeft onze isolatieadviseur geconstateerd dat de gevels van deze woning geschikt zijn voor isolatie. Dit doet de adviseur door middel van endoscopisch onderzoek.

Waar wordt bij gevel isolatie op gecontroleerd?


De isolatieadviseur controleert de gevel op gaten, scheuren, voegwerk, spouwbreedte, aantal vierkante meters, gevelbegroeiing en uiteraard de vervuiling van de spouw. Als al deze punten in orde zijn dan kunt u overgaan tot gevel isolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Coevorden

offerte spouwmuurisolatie


Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Coevorden spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de vd Duyn v Maasdamstr in Coevorden besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.