Spouw en zolderisolatie Hilversum

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouw en zolderisolatie Hilversum

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Hilversum
Straatnaam:Van Leeuwenhoekstraat
Soort isolatie:Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil
Uitvoerdatum:28-01-2021
  • Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. wol
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Hilversum

Spouw en zolderisolatie Hilversum

Hilversum

Spouw en zolderisolatie Hilversum

Hilversum

Spouw en zolderisolatie Hilversum

Hilversum

Spouw en zolderisolatie Hilversum

Hilversum

Spouw en zolderisolatie Hilversum

 

Hilversum, 28-01-2021

Zoldervloerisolatie in Hilversum

De zoldervloer van deze bewoners in Hilversum is op 28-01-2021 geïsoleerd door Plus Isolatie. De bewoners aan de Van Leeuwenhoekstraat wilden graag de gestookte warmte langer binnenshuis houden. Een adviseur van Plus Isolatie heeft vastgesteld dat zoldervloerisolatie daarvoor een uitstekende oplossing is.

Hoe gaat het plaatsen van zoldervloerisolatie

Bij zoldervloerisolatie wordt er isolatie wol van het merk Knauf Supafil aangebracht in de ruimte tussen de balken. De hele ruimte wordt gevuld waardoor er een soort van warme deken ontstaat. De bewoners aan de Van Leeuwenhoekstraat in Hilversum gaan nu gemiddeld tot 25% energie besparen op hun energierekening.

Meer informatie over zoldervloerisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hilversum

offerte isolatie in Hilversum

Hilversum, 28-01-2021

Spouwmuurisolatie met wol

Deze woning in Hilversum aan de Van Leeuwenhoekstraat in Noord-Holland is op 28-01-2021 geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. De spouwmuren zijn geïsoleerd door middel van een isolatie wol. De glaswol van Knauf Supafil heeft een uitstekende isolatiewaarde en is milieuvriendelijk. De minerale glaswol zorgt daarnaast voor een akoestische demping. Het isolatiemateriaal wordt onder druk in de spouw geblazen waardoor de verdeling optimaal is en de isolatie wol niet kan zakken. Na de isolatieklus wordt alles netjes opgeleverd. De bewoners kunnen direct beginnen met energie besparen! En dat is gezien de huidige stijging van de gasprijzen wel zo fijn!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hilversum

offerte isolatie in Hilversum

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Hilversum ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Hilversum heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Van Leeuwenhoekstraat in Hilversum kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.