Oudegoedstraat Deventer Woningisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Oudegoedstraat Deventer Woningisolatie

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Deventer
Straatnaam:Oudegoedstraat
Soort isolatie:Woningisolatie met inblaaswol
Uitvoerdatum:17-02-2021
  • Woningisolatie met inblaaswol
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Deventer

Oudegoedstraat Deventer Woningisolatie

Deventer

Oudegoedstraat Deventer Woningisolatie

Deventer

Oudegoedstraat Deventer Woningisolatie

 

Deventer, 17-02-2021

Woningisolatie met inblaaswol

In Deventer hebben de werknemers van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van inblaaswol van het merk Knauf Supafil. De isolatiewerkzaamheden van deze klus hebben plaats gevonden op woensdag 17-02-2021

De voordelen van Knauf inblaaswol


De bewoners van deze woning aan de Oudegoedstraat in Deventer zijn door de Knauf inblaaswol verzekerd van topkwaliteit. De inblaaswol zorgt als het ware voor een isolatieschil om de woning heen. Warmte kan moeilijk naar buiten ontsnappen, en de koude trek door de woning verdwijnt. De bewoners ervaren meer wooncomfort en zullen nu minder snel geneigd zijn om de thermostaat omhoog te zetten. Dit resulteert weer in een lagere energierekening!

offerte vloerisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Deventer

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Deventer heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Oudegoedstraat in Deventer kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.