Merwedestraat Apeldoorn isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Merwedestraat Apeldoorn isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Apeldoorn
Straatnaam:Merwedestraat
Soort isolatie:Woningisolatie met Knauf Supafil
Uitvoerdatum:18-02-2021
  • Woningisolatie met Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Apeldoorn

Merwedestraat Apeldoorn isolatie

Apeldoorn

Merwedestraat Apeldoorn isolatie

 

Woningisolatie in Apeldoorn met Knauf Supafil

Ook in Apeldoorn aan de Merwedestraat in Gelderland heeft Plus Isolatie een woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Enige tijd terug heeft één van onze isolatieadviseurs een isolatieadvies op maat uitgebracht. De bewoners hebben opdracht geven om door ons de spouwmuur te laten isoleren. Onze uitvoerde isolatieploeg heeft op 18-02-2021 de spouwmuren van deze woning vakkundig voorzien van minerale glaswol van Knauf Supafil. De bewoners aan de Merwedestraat in Apeldoorn zitten er vanaf dat de isolatie is aangebracht in februari er warmpjes bij!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Apeldoorn

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Apeldoorn spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Merwedestraat in Apeldoorn besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.