Tussenwoning isoleren Leeuwarden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Tussenwoning isoleren Leeuwarden

Provincie:Friesland
Woonplaats:Leeuwarden
Straatnaam:Camminghastraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie tussenwoning
Uitvoerdatum:18-02-2021
  • Spouwmuurisolatie tussenwoning
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Leeuwarden

Tussenwoning isoleren Leeuwarden

Leeuwarden

Tussenwoning isoleren Leeuwarden

 

Spouwmuurisolatie tussenwoning in Leeuwarden

Deze tussenwoning in Leeuwarden aan de Camminghastraat in Friesland is op donderdag 18-02-2021 geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Het toepassen van spouwmuurisolatie bij een tussenwoning is een relatief goedkope investering die er voor zorgt dat de warmte in uw woonkamer beter binnen blijft maar ook constanter aanvoelt. Koude trek door de woning wordt voelbaar minder. Dit was ook één van de redenen waarom de bewoners hebben besloten hun tussenwoning te voorzien van spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Leeuwarden

offerte spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Leeuwarden ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Leeuwarden heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Camminghastraat in Leeuwarden kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.