Friesland

Friesland beoordeelt ons met een 9.1

Isolatiebedrijf Friesland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Friesland? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Friesland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Friesland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Friesland. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Friesland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.1

Spouwmuurisolatie Friesland

Plus Isolatie heeft in Friesland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Woningisolatie van een eindwoning in Drachten, Friesland

Op 02-01-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie de spouwmuren van deze eindwoning geïsoleerd aan de Hagewyk in Drachten. Het isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil die gebruik is voor de spouwmuurisolatie vulling is van hoogwaardige kwaliteit en zal zorgen voor een aangenaam woonklimaat. Daarnaast gaan de bewoner(s) van deze eindwoning tot maar liefst 25% besparen op hun energienota. Zonder goede gevelisolatie verliest een hoekwoning via de muren meer energie dan een tussenwoning. Er is in vergelijking met een tussenwoning immers een extra muur die bloot staat aan kou en wind. Woont u in een hoekwoning en heeft u uw spouwmuur nog niet geïsoleerd? Of is het isolatiemateriaal in de spouw inmiddels aan vervanging toe? Dan kunt u besparen op energie door uw drie in het weer liggende gevels alsnog of opnieuw te isoleren. Zoals de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie op 02-01-2023 bij deze woning aan de Hagewyk in Drachten hebben gedaan. Zij hebben hierbij het hoogwaardige en duurzame Supafil van Knauf gebruikt. Dit is een minerale isolatiewol dat via boorgaten in de spouwmuur wordt geblazen. Dit isolatiemateriaal isoleert zowel energie als geluid. En dat is bij een hoekwoning meestal geen overbodige luxe, aangezien die aan twee straten grenst. Na spouwmuurisolatie met Supafil is uw (hoek)woning een stuk energiezuiniger, geluidsdichter en comfortabeler.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Friesland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Wolvega

In Wolvega aan de Bernhardlaan heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 05-05-2021 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Bernhardlaan in Wolvega verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Friesland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Friesland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Friesland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloerisolatie in Sneek, provincie Friesland

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Sneek aan de Pripperstraat op 20-06-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Pripperstraat in Sneek verleden tijd!

Dakisolatie Friesland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Friesland is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Friesland van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Leeuwarden aan de Andringastate

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 01-05-2023 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Leeuwarden hun woning op 01-05-2023 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Leeuwarden uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Friesland

In de provincie Friesland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Friesland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Friesland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Friesland.

Bodemisolatie aan de Frederik Ruyschstraat in Leeuwarden

Op 18-04-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Leeuwarden voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Friesland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Friesland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Harlingen Friesland op 20-06-2022

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Willem de Zwijgerstraat in Harlingen heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 20-06-2022 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie 2023 op woningisolatie in Friesland!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Friesland om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Friesland heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Friesland de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Friesland aanvragen!

Klanten beoordelingen in Friesland

9.1

score9.1
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.1
Kwaliteit v/d uitvoering8.6
15-02-2023
9.7
D. Zijlstra

Volgens afspraak keurig op tijd.Snel en netjes gewerkt.Vriendelijke monteurs.

28-07-2022
10
Theo van der Zweep

Keurig netjes en coorrect

08-07-2022
9.2
Derwin Visscher

Duidelijke communicatie en kundig advies/installatie, er blijft echter wel e.e.a. aan troep achter(losse isolatieparels in de tuin en viezigheid uit de kruipruimte). Vermoedelijk is dit ook niet iets wat voorkomen kan worden.

13-05-2022
5.2
Menno de Groot

Funderingsmuren waren met 2 milimeter in plaats van de afgesproken 14 cm geïsoleerd, hierover gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt om de funderingsmuren op afgesproken dikte te isoleren en om uitleg gevraagd waarom er maar 2 mm was aangebracht, bij mij gaat dat om ongeveer 1000,- euro wat ik niet geleverd krijg maar wel betaal. De reactie hierop was dat ik het de uitvoerders zelf kon vragen. Toen ze na een maand de funderingsmuren kwamen doen was hun reactie dat ze de funderings muren altijd dunner isoleren maar dat het in mijn geval wel erg dun was, waarop ik reageer dat ik dat vreemd vind omdat 14 cm is afgesproken. Ik adviseer andere klanten van Plus isolatie dan ook om goed te kijken of de afgesproken isolatie is gedaan.

05-05-2022
9
Jacob Harkema

Tevreden met het resultaat. Op zich is het werk goed uitgevoerd maar de afronding is voor verbetering vatbaar.

12-04-2022
8.7
Geert Bartsma

Fantastische vakmannen die langs kwamen en het was nog gezellig ook!

29-03-2022
10
Van der Meer

Van intake tot en met einde werkzaamheden een dikke 10. Door alle werknemers netjes en verzorgd te woord gestaan

28-03-2022
10
Jeffrey Rietbroek

Netjes uitgevoerd. Mensen zijn zeer vriendelijke.

28-03-2022
10
Jeffrey Rietbroek

Netjes uitgevoerd. Mensen zijn zeer vriendelijke.

28-03-2022
10
Keimpe Bleeker

Alles perfect, netjes en gezellig; niet op aan te mereken!

20-12-2021
8.8
S. Bakker

De afspraak om tot uitvoering te komen kostte moeite, verder prima werk.

12-11-2021
10
Paul Hendriks

Uitstekend advies hoe en waarmee we onze woning van de beste isolatie konden voorzien. Keurige medewerkers die zeer netjes werken en een top product afleveren. Vertellen wat ze doen inclusief het hoe en waarom. Wat tevens heel netjes is, en ik was zeer positief verbaasd, als een muur dan toch half steens is, dan halen ze die vierkante meters van de factuur af. Dat is wat ik nu noem, eerlijk, betrouwbaar, klantvriendelijk en goed. Ben blij dat we onze vloerisolatie ook samen met Plus gaan aanpakken.

12-11-2021
8.8
Maarten Boudens

Geleverde service is prima

12-11-2021
10
Sander van Zeggelaar

Keurig werk en erg vriendelijk personeel.

06-10-2021
10
Peter Postma

Super en nu al besparen op energie

01-10-2021
10
A. Oenema

Zeer tevreden!!!!

13-09-2021
9
A.W. Otter

Zou het ook mogelijk zijn om een dag van te voren aan te geven hoe laat men aanwezig is om met de opdracht te beginnen.

18-07-2021
9.5
Bastiaan Dijk

Advies en afspraak maken uitstekend. Uitvoering kwalitatief goed, maar bouwplaats niet netjes achter gelaten en niet op afgesproken tijd aanwezig.

09-06-2021
9
Robert Jan Dil

Werkzaamheden zijn keurig en volgens afspraak uitgevoerd.

20-04-2021
10
Dhr. Hoogeveen

ik heb contact gezocht, er is snel een advies afspraak gevolgd. Daar alles besproken en er is duidelijk uitleg gegeven. Daarna een werk afspraak gemaakt en die is perfect afgehandeld.

19-04-2021
8.5
J wassenaar

Zeer slordig achter gelaten rond gevel en raamdorpels. Alles onder specie. Niet verwacht toch zo gebeurd. Erg jammer. Iets meer tijd voor de punt op de i.

18-03-2021
8
J. Seinstra

De heren waren in ca. 1.5 uur klaar en ik had verwacht dat ze langer werk zouden hebben.

02-03-2021
9.8
H. Sikma

Alles is keurig geregeld door plusisolatie.

07-09-2020
7
Manon Olsen

Het is onwijs jammer dat de ontluchting voor de vloerissolatie niet op dezelfde hoogte is geplaatst, dit zonder overleg.

18-07-2020
9.2
Johan Boekhout

Alles goed en snel geregeld. Geen achter gebleven rommel. Was een feestje.

28-02-2020
10
P. Zijlstra

heel snel gewerkt netjes en zorgvuldig. Prettige en fatsoenlijke mensen.

30-09-2019
9
Johann Slee

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Meer beoordelingen