Smetanalaan Schiedam isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Smetanalaan Schiedam isolatie

Provincie:Zuid-Holland
Woonplaats:Schiedam
Straatnaam:Smetanalaan
Soort isolatie:Hoekwoning isoleren
Uitvoerdatum:24-02-2021
  • Hoekwoning isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Schiedam

Smetanalaan Schiedam isolatie

Schiedam

Smetanalaan Schiedam isolatie

Schiedam

Smetanalaan Schiedam isolatie

 

Hoekwoning isoleren in Schiedam aan de Smetanalaan

Hier ziet u foto’s van een hoekwoning in Schiedam die op 24-02-2021 geïsoleerd is door de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie. Isolatie aanbrengen bij een hoekwoning is een slimme stap om voor een beter energielabel. Een beter energielabel betekend lagere stookkosten en een beter wooncomfort. Voorafgaande het isolatieproces heeft een isolatieadviseur beoordeeld dat de spouwmuur geschikt is voor na-isolatie. Dit heeft de adviseur gedaan door middel van een endoscopisch onderzoek. De isolatiemonteurs isoleren deze hoekwoning in Schiedam met het isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil. De bewoners aan de Smetanalaan zitten er naderhand weer comfortabel bij!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Schiedam

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Schiedam de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Smetanalaan in Schiedam 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.