Retiefstraat Ermelo isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Retiefstraat Ermelo isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Ermelo
Straatnaam:Retiefstraat
Soort isolatie:Hoekwoning isoleren
Uitvoerdatum:09-03-2021
  • Hoekwoning isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Ermelo

Retiefstraat Ermelo isolatie

Ermelo

Retiefstraat Ermelo isolatie

 

Hoekwoning isoleren in Ermelo aan de Retiefstraat

Hier ziet u foto’s van een hoekwoning in Ermelo die op 09-03-2021 geïsoleerd is door de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie. Isolatie aanbrengen bij een hoekwoning is een slimme stap om voor een beter energielabel. Een beter energielabel betekend lagere stookkosten en een beter wooncomfort. Voorafgaande het isolatieproces heeft een isolatieadviseur beoordeeld dat de spouwmuur geschikt is voor na-isolatie. Dit heeft de adviseur gedaan door middel van een endoscopisch onderzoek. De isolatiemonteurs isoleren deze hoekwoning in Ermelo met het isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil. De bewoners aan de Retiefstraat zitten er naderhand weer comfortabel bij!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Ermelo

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Ermelo ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.