Julianastraat Veenendaal isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Julianastraat Veenendaal isolatie

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Veenendaal
Straatnaam:Julianastraat
Soort isolatie:Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
Uitvoerdatum:16-03-2021
  • Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Veenendaal

Julianastraat Veenendaal isolatie

Veenendaal

Julianastraat Veenendaal isolatie

Veenendaal

Julianastraat Veenendaal isolatie

 

Veenendaal, 16-03-2021

Muur isolatie twee onder 1 kap woning Veenendaal


Bij deze woning in Veenendaal heeft Plus Isolatie op 16-03-2021 de muren geïsoleerd met minerale glaswol. De bewoner(s) van deze twee onder 1 kap woning in Veenendaal gaan de komende jaren flink besparen op hun energienota. Gemiddeld ligt de besparing op 25% op jaarbasis. Omdat de grote zijgevel aan de woonkamer grenst gaan de bewoners ook goed merken dat er nu geen koude tocht meer door de muren de woonkamer binnen trekt. Dit was ook een reden dat deze bewoner(s) hebben besloten om te muren te isoleren. Ons isolatieteam heeft de muren van deze twee onder 1 kap woning geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen, zodat de bewoner(s) verzekerd zijn van optimale kwaliteit.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Veenendaal

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Veenendaal na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan de knipvoeg.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Veenendaal is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Julianastraat in Veenendaal 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Veenendaal spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Julianastraat in Veenendaal besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.