Julianastraat Veenendaal isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Julianastraat Veenendaal isolatie

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Veenendaal
Straatnaam:Julianastraat
Soort isolatie:Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
Uitvoerdatum:16-03-2021
  • Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Veenendaal

Julianastraat Veenendaal isolatie

Veenendaal

Julianastraat Veenendaal isolatie

Veenendaal

Julianastraat Veenendaal isolatie

 

Veenendaal, 16-03-2021

Muurisolatie twee onder 1 kap woning Veenendaal


Bij deze woning in Veenendaal heeft Plus Isolatie op 16-03-2021 de muren geïsoleerd met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. De bewoner(s) van deze twee onder 1 kap woning in Veenendaal gaan de komende besparen op hun energienota. Gemiddeld ligt de besparing op 25% op jaarbasis. Omdat de grote zijgevel aan de woonkamer grenst gaan de bewoners ook goed merken dat er nu minder koude tocht meer door de muren de woonkamer binnen trekt. Dit was ook een reden dat deze bewoner(s) hebben besloten om te muren te isoleren. Ons isolatieteam heeft de muren van deze twee onder 1 kap woning geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen, zodat de bewoner(s) verzekerd zijn van optimale kwaliteit en een 10-jarige garantie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Veenendaal

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Veenendaal aan de Julianastraat na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Veenendaal de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Julianastraat in Veenendaal 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Veenendaal heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Julianastraat in Veenendaal kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.