Gerard Doustraat Deventer isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gerard Doustraat Deventer isolatie

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Deventer
Straatnaam:Gerard Doustraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:18-03-2021
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Deventer

Gerard Doustraat Deventer isolatie

 

Deventer, 18-03-2021

Spouwmuurisolatie in Deventer d.m.v. Knauf Supafil

In Deventer aan de Gerard Doustraat in Overijssel hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Deventer ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Gerard Doustraat in Deventer gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Deventer

offerte spouwmuurisolatie


Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Deventer de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Gerard Doustraat in Deventer 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.