de Visserstraat Gouda isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

de Visserstraat Gouda isolatie

Provincie:Zuid-Holland
Woonplaats:Gouda
Straatnaam:de Visserstraat
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
Uitvoerdatum:29-03-2021
  • Spouwmuren isoleren
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Gouda

de Visserstraat Gouda isolatie

 

Spouwmuren isoleren Gouda

Ons isolatieteam was op 29-03-2021 te vinden in Gouda. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het isoleren van de spouwmuren. Door de spouwmuren te isoleren zorgen de bewoners ervoor dat het wooncomfort toeneemt en de energierekening afneemt. Ons vakkundige team van isolatiemonteurs heeft voor deze isolatie klus in Gouda het hoogwaardige isolatiemateriaal van Knauf Supafil gebruikt. Dit isolatiemateriaal is gesiliconiseerd en daardoor vocht afstotend en damp-doorlatend.

hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Gouda

offerte spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Gouda ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Gouda spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de de Visserstraat in Gouda besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.