Heeskesacker Nijmegen isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Heeskesacker Nijmegen isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Nijmegen
Straatnaam:Heeskesacker
Soort isolatie:Spouwmuur isolatie HR IsoFoam
Uitvoerdatum:01-04-2021
  • Spouwmuur isolatie HR IsoFoam
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Nijmegen

Heeskesacker Nijmegen isolatie

Nijmegen

Heeskesacker Nijmegen isolatie

Nijmegen

Heeskesacker Nijmegen isolatie

 

Nijmegen, 01-04-2021

Spouwmuurisolatie met HR IsoFoam in Nijmegen

Onze isolatieploeg heeft deze woning op 01-04-2021 aan de Heeskesacker in Nijmegen voorzien van een naadloze isolatielaag met behulp van het isolatiemateriaal HR IsoFoam. Dit isolatiemateriaal is uitermate geschikt voor een isolatie-upgrade voor woningen die vanuit de bouw uit al ( verouderd) isolatiemateriaal bevatten. De Isofoam zorgt voor een naadloos isolatieresultaat dat resulteert in een lagere energierekening en een hoger wooncomfort. Dit was voor de bewoners aan de Heeskesacker in Nijmegen ook één van de belangrijkste rekenen om over te gaan tot spouwmuurisolatie met HR Isofoam.

Hoe werkt woningisolatie met HR Isofoam

Allereerst wordt er door een adviseur vastgesteld of de woning in aanmerking kan komen voor een upgrade met HR Isofoam. Als dit het geval is kan er na enige tijd begonnen worden met het uitvoeren. Er worden kleine boorgaten geboord op de kruisingen van de voeg. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal van onder naar boven aangebracht. Hierdoor ontstaat er een 100% naadloos isolatieresultaat.

Meer informatie over spouwmuurisolatie met HR isofoam

Bekijk hier onze isolatie projecten in Nijmegen

offerte spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Nijmegen ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.