Heidepad Wezep isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Heidepad Wezep isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Wezep
Straatnaam:Heidepad
Soort isolatie:HR IsoFoam Gevelisolatie
Uitvoerdatum:01-04-2021
  • HR IsoFoam Gevelisolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Wezep

Heidepad Wezep isolatie

Wezep

Heidepad Wezep isolatie

 

Wezep, 01-04-2021

HR Isofoam gevelisolatie in Wezep

Aan de Heidepad in Wezep heeft Plus Isolatie op donderdag 01-04-2021 de gevels van deze woning voorzien van HR Isofoam. De HR Isofoam is een hoogwaardige isolatieschuim die zorgt voor een naadloze isolatie. De bewoners van deze woning in Wezep hebben tijdens het adviesgesprek aangegeven af te willen rekenen met de hoge stookkosten. HR Isofoam was voor deze bewoner(s) de oplossing op dat doel te bereiken. Naast een daling van de energiekosten is ook het extra wooncomfort van belang. Dankzij de HR IsoFoam zitten de bewoners er deze winter warmpjes bij!
Bekijk hier onze isolatie projecten in Wezep

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Wezep de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Heidepad in Wezep 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Wezep heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Heidepad in Wezep kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.