Heidepad Wezep isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Heidepad Wezep isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Wezep
Straatnaam:Heidepad
Soort isolatie:HR IsoFoam Gevelisolatie
Uitvoerdatum:01-04-2021
  • HR IsoFoam Gevelisolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Wezep

Heidepad Wezep isolatie

Wezep

Heidepad Wezep isolatie

 

Wezep, 01-04-2021

HR Isofoam gevelisolatie in Wezep

Aan de Heidepad in Wezep heeft Plus Isolatie op donderdag 01-04-2021 de gevels van deze woning voorzien van HR Isofoam. De HR Isofoam is een hoogwaardige isolatieschuim die zorgt voor een naadloze isolatie. De bewoners van deze woning in Wezep hebben tijdens het adviesgesprek aangegeven af te willen rekenen met de hoge stookkosten. HR Isofoam was voor deze bewoner(s) de oplossing op dat doel te bereiken. Naast een daling van de energiekosten is ook het extra wooncomfort van belang. Dankzij de HR IsoFoam zitten de bewoners er deze winter warmpjes bij!
Bekijk hier onze isolatie projecten in Wezep

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Wezep is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Heidepad in Wezep 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Wezep spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Heidepad in Wezep besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.