Spouwmuurisolatie Muiden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Muiden

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Muiden
Straatnaam:Nooit Gedacht
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:27-08-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Muiden

Spouwmuurisolatie Muiden

Muiden

Spouwmuurisolatie Muiden

Muiden

Spouwmuurisolatie Muiden

Muiden

Spouwmuurisolatie Muiden

 

Muiden, 27-08-2018

Spouwmuurisolatie in Muiden d.m.v. Knauf Supafil

In Muiden aan de Nooit Gedacht in Noord-Holland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Muiden ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Nooit Gedacht in Muiden gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Muiden

offerte spouwmuurisolatie


Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Muiden aan de Nooit Gedacht 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben de oude ventilatie kanalen via de spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plekken deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met behulp van een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met ventilatierooster.