Zaanenlaan Haarlem isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Zaanenlaan Haarlem isolatie

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Haarlem
Straatnaam:Zaanenlaan
Soort isolatie:Muren isoleren
Uitvoerdatum:20-04-2021
  • Muren isoleren
  • Hoogwerker
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Haarlem

Zaanenlaan Haarlem isolatie

Haarlem

Zaanenlaan Haarlem isolatie

Haarlem

Zaanenlaan Haarlem isolatie

 

Haarlem, 20-04-2021

Muren isoleren Haarlem


Op dinsdag 20-04-2021 hebben wij de muren van deze woning geïsoleerd in Haarlem. De woning was nog niet voorzien van muurisolatie. Doordat de buiten muren niet zijn geïsoleerd, ondervinden de bewoner(s) last van koude tocht uit de muren. Door de muren te isoleren zorgen wij ervoor dat de binnenmuur na de isolatie gemiddeld tot 5 graden opwarmt.

Hoe gaat muurisolatie in zijn werk?


De isolatiemonteur controleert nogmaals of de muren geschikt zijn voor na-isolatie. Vervolgens begint hij met het uitboren van de woning. Dit doet hij precies op de kruising van de voeg en aan de hand van een vast boorpatroon. Dit boorpatroon zorgt ervoor dat de isolatie optimaal verdeeld wordt binnen in de muur. Vervolgens vult hij de muur van onder naar boven met isolatiemateriaal. Naderhand voegt de isolatiemonteur de boorgaten weer netjes dicht.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Haarlem

offerte spouwmuurisolatie

Gebruik van een Hoogwerker


Om de gevel optimaal te voorzien van isolatiemateriaal was het noodzakelijk om voor deze isolatieklus in Haarlem een hoogwerker te gebruiken. Via onze vaste partner is er een hoogwerker op locatie gebracht. Onze isolatiemonteurs kunnen nu isolatiemateriaal aanbrengen op plaatsen die normaal niet (veilig) te bereiken zijn via een ladder.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Haarlem spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Zaanenlaan in Haarlem besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.