van de Mortelstraat Noordwijk isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

van de Mortelstraat Noordwijk isolatie

Provincie:Zuid-Holland
Woonplaats:Noordwijk
Straatnaam:van de Mortelstraat
Soort isolatie:Hoogwerker
Uitvoerdatum:21-04-2021
  • Hoogwerker
  • Wand isolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Noordwijk

van de Mortelstraat Noordwijk isolatie

Noordwijk

van de Mortelstraat Noordwijk isolatie

 

Gebruik van een Hoogwerker


Omdat de gevel niet optimaal bereikbaar is met ladders was het noodzakelijk om voor deze isolatieklus in Noordwijk een hoogwerker te gebruiken. Via onze vaste partner is er een hoogwerker op locatie gebracht. Onze isolatiemonteurs kunnen nu isolatiemateriaal aanbrengen op plaatsen die normaal niet (veilig) te bereiken zijn via een ladder.

Noordwijk, 21-04-2021

Wandisolatie

Hier ziet u foto’s van onze isolatieploeg die bezig is met het plaatsen van wand isolatie in Noordwijk aan de van de Mortelstraat.

Wandisolatie als investering


Wand isolatie is een slimme investering als u een mogelijkheid zoekt om te gaan besparen op de energierekening. Onze isolatiemonteurs gebruiken voor de wand isolatie het hoogwaardige isolatiemateriaal van Knauf Supafil. Bij een spouwbreedte van +/- 6 centimeter wordt een Rd-waarde behaald van 1.76m2 K/W. Door de wanden van uw woning te isoleren met Knauf Supafil kunt u gemiddeld tot 26% besparen op uw energierekening.

Geïnteresseerd in wandisolatie?


De bewoners van deze woning in Noordwijk gingen u al voor! Wilt u weten of wand isolatie geschikt is voor uw woning? Dan kunt u via onze website gratis en vrijblijvend een isolatieadviesgesprek aanvragen of bellen naar 0548-547616. Dit is gratis en vrijblijvend, u ziet dus nergens aan vast.

offerte spouwmuurisolatie

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Noordwijk

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Noordwijk de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de van de Mortelstraat in Noordwijk 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.