Valleilaan Scherpenzeel isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Valleilaan Scherpenzeel isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Scherpenzeel
Straatnaam:Valleilaan
Soort isolatie:Gevel isoleren
Uitvoerdatum:30-04-2021
  • Gevel isoleren
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Scherpenzeel

Valleilaan Scherpenzeel isolatie

Scherpenzeel

Valleilaan Scherpenzeel isolatie

 

Gevel isoleren Scherpenzeel


Het isolatieteam van Plus Isolatie heeft op vrijdag 30-04-2021 deze woning in Scherpenzeel de gevels mogen isoleren. Gevel isolatie, ook wel spouwmuurisolatie genoemd, is een slimme manier om af te rekenen met hoge energiekosten. Het isolatiemateriaal dat gebruikt is bij de gevelisolatie is van het merk Knauf Supafil. De bewoners zijn verzekerd van de beste kwaliteit en kunnen hierdoor lang genieten van het extra wooncomfort.

Gevel inspectie


Enige tijd voor dit isolatieproces heeft onze isolatieadviseur geconstateerd dat de gevels van deze woning geschikt zijn voor isolatie. Dit doet de adviseur door middel van endoscopisch onderzoek.

Waar wordt bij gevel isolatie op gecontroleerd?


De isolatieadviseur controleert de gevel op gaten, scheuren, voegwerk, spouwbreedte, aantal vierkante meters, gevelbegroeiing en uiteraard de vervuiling van de spouw. Als al deze punten in orde zijn dan kunt u overgaan tot gevel isolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Scherpenzeel

offerte spouwmuurisolatie


Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Scherpenzeel spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Valleilaan in Scherpenzeel besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.