Bernhardlaan Wolvega isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Bernhardlaan Wolvega isolatie

Provincie:Friesland
Woonplaats:Wolvega
Straatnaam:Bernhardlaan
Soort isolatie:Twee kapper isoleren met wol
Uitvoerdatum:04-05-2021
  • Twee kapper isoleren met wol
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Wolvega

Bernhardlaan Wolvega isolatie

Wolvega

Bernhardlaan Wolvega isolatie

Wolvega

Bernhardlaan Wolvega isolatie

Wolvega

Bernhardlaan Wolvega isolatie

 

Wolvega, 04-05-2021

Twee kapper isoleren met wol

Op 04-05-2021 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze twee kapper in Wolvega voorzien spouwmuurisolatie wol. Op het afgesproken tijdstip op een dinsdag zijn de monteurs in alle vroegte begonnen met het aanbrengen van de isolatie. Alle gevels van deze twee kapper aan de Bernhardlaan in Wolvega zijn geïsoleerd met de hoogwaardige inblaas wol van het merk Knauf Supafil. Dankzij de spouwmuurisolatie vormt er zich als het ware een deken om de woning. De warmte blijft nu langer binnenshuis. De bewoners van deze tweekapper in Wolvega gaan dankzij de spouwmuurisolatie met wol ook nog eens meer wooncomfort ervaren!

Bekijk hier onze isolatie projecten in Wolvega

offerte spouwmuurisolatie

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Wolvega spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Bernhardlaan in Wolvega besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.