Spouwmuur opnieuw isoleren Hengelo

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuur opnieuw isoleren Hengelo

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Hengelo
Straatnaam:Reviusstraat
Soort isolatie:Spouwmuur opnieuw isoleren
Uitvoerdatum:18-05-2021
  • Spouwmuur opnieuw isoleren

Hengelo

Spouwmuur opnieuw isoleren Hengelo

Hengelo

Spouwmuur opnieuw isoleren Hengelo

 

Hengelo, 18-05-2021

Spouwmuur opnieuw isoleren op dinsdag 18-05-2021 in Hengelo


De spouwmuur opnieuw isoleren is een specialistische klus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Met name bij woningen uit de jaren ’70 komt het wel eens voor dat in die tijd de aangebrachte spouwmuurisolatie niet meer aan de kwaliteitseisen van tegenwoordig voldoet. Dit komt voornamelijk door het feit dat het isolatiemateriaal in die tijd minder goed ontwikkeld was dan tegenwoordig. Ook de manier van aanbrengen is door de jaren heen veranderd en verbeterd.

Onze ervaren isolatiemonteurs zijn deze dag aan het werk geweest in Hengelo om de spouwmuur van deze woning opnieuw te isoleren. Allereerst wordt er onder hoge druk het verouderde isolatiemateriaal los geblazen en vervolgens opgezogen door een krachtige zuiginstallatie. Onze isolatiemonteurs controleren continue door middel van een endoscoop of al het oude isolatiemateriaal daadwerkelijk uit de spouwmuur verwijderd is.

Nadat dit proces is voltooid is de spouwmuur gereed om opnieuw geïsoleerd te worden. Aan de hand van een vast boorpatroon wordt de spouwmuur van onder naar boven opnieuw geïsoleerd. Hiervoor gebruiken wij minerale glaswol van het merk Knauf Supafil, die voldoet aan de laatste en beste kwaliteitseisen. De bewoners van deze woning in Hengelo zijn nu verzekerd van een optimale spouwmuurisolatie en gaan dit uiteraard ook merken op hun energienota! En dat is gezien de huidige energieprijzen wel zo fijn!

Lees hier meer informatie over spouwmuur opnieuw isoleren.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hengelo

offerte spouwmuurisolatie

Klant beoordeling

27-05-2021
Naam:M.H van Rooij
Woonplaats:Hengelo
Soort isolatie:Spouwmuur opnieuw isoleren
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Telefonisch was het erg makkelijk om een afspraak te maken. In het tijdsbestek van drie dagen was het mogelijk om een informatiegesprek te laten plaatsvinden. Bij ons is verkoopadviseur Rudy Eggerink geweest. Het was een aangenaam gesprek waarin hij ruim de tijd nam om alles uit te leggen met de betrekking tot de mogelijkheden van isolatie in ons huis. Voor ons bracht dit meer helderheid dan een voorgaand gesprek met een andere partij in de markt. Vervolgens was het tijd voor inspectie van de spouwmuur en het opmeten van het te isoleren oppervlak. Met behulp van geboorde kijkgaten werd de spouw geïnspecteerd. Gaten die gelijk ook weer netjes dicht werden gemaakt. Hierbij werden kijkgaten gemaakt in meerdere muren om een goed totaal beeld te krijgen. Na de inspectie werd een voorstel gemaakt. Vanuit zijn positie als verkoopadviseur begrijp ik dat Rudy graag een deal wilde sluiten, maar het was geen probleem om er rustig even de tijd er voor te nemen om een beslissing te maken. In onze situatie hadden we al reeds een andere voorstel liggen. Bij de offerte van Plusisolatie krijg je gelijk ook alle benodigde documentatie voor een eventuele subsidie aanvraag en een brochure over de werkwijze en het isolatiemateriaal. Op uitvoering van de opdracht hebben we ongeveer 6 weken moeten wachten. Dit kwam omdat de uitvoering over meerdere dagen gepland moest worden. Het leeghalen van de spouwmuur gebeurde met een nieuwe machine. Deze machine zorgde ervoor de er minder oud isolatiemateriaal buiten de muur neer kwam. De heren werkten netjes en hard. Vergeleken met andere mensen in bouw nemen ze weinig rustmomenten voor koffie. Na andere halve dag van leegzuigen van de spouwmuur kon er begonnen worden met het vullen met het isolatiemiddel. Dit gaat supersnel, sneller dan ik vooraf gedacht had. Op de derde dag moest nog een klein stukje muur gevuld worden. Tot slot werd alles netjes schoon geblazen en opgeruimd. Wellicht een tip. Om het materiaal waarmee de boorgaten tijdelijk worden gevuld in een opvallende kleur te nemen. Zwart valt slecht op wanneer het op de grond ligt. Gezien het aantal boorgaten in mijn huis ben ik er na afloop nog wel enkele tegen gekomen omdat ze door hun kleur op grond bijna niet opvallen. Terwijl de werknemer zijn uiterste best heeft gedaan om alles netjes schoon achter te laten. Nadat alles gereed is er een laatste inspectieronde geweest om samen te controleren of alles naar wens was uitgevoerd. Het is in de zomer wat lastig om te oordelen of het isoleren resultaat geeft. Voor het eerste gevoel lijkt het minder kil in het huis en daalt de temperatuur minder gedurende de nacht. In de winter zullen het hopelijk echt kunnen merken aan de gasrekening. Tot slot gedurende het proces is verkoopadviseur Rudy altijd goed te bereiken voor vragen per mail en telefoon. Gelijk dezelfde dag ontving de reacties op mijn vragen gestuurd per mails. Overall zijn wij erg tevreden over de werkwijze van Plusisolatie.