Eikenlaan Heemstede isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Eikenlaan Heemstede isolatie

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Heemstede
Straatnaam:Eikenlaan
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
Uitvoerdatum:28-06-2021
  • Spouwmuren isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Heemstede

Eikenlaan Heemstede isolatie

Heemstede

Eikenlaan Heemstede isolatie

 

Spouwmuren isoleren Heemstede

Ons isolatieteam was op 28-06-2021 te vinden in Heemstede. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het isoleren van de spouwmuren. Door de spouwmuren te isoleren zorgen de bewoners ervoor dat het wooncomfort toeneemt en de energierekening afneemt. Ons vakkundige team van isolatiemonteurs heeft voor deze isolatie klus in Heemstede het hoogwaardige isolatiemateriaal van Knauf Supafil gebruikt. Dit isolatiemateriaal is gesiliconiseerd en daardoor vocht afstotend en damp-doorlatend.

hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Heemstede

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Heemstede spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Eikenlaan in Heemstede besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.