Eikenlaan Heemstede isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Eikenlaan Heemstede isolatie

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Heemstede
Straatnaam:Eikenlaan
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
Uitvoerdatum:28-06-2021
  • Spouwmuren isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Heemstede

Eikenlaan Heemstede isolatie

Heemstede

Eikenlaan Heemstede isolatie

 

Spouwmuren isoleren Heemstede

Ons isolatieteam was op 28-06-2021 te vinden in Heemstede. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het isoleren van de spouwmuren. Door de spouwmuren te isoleren zorgen de bewoners ervoor dat het wooncomfort toeneemt en de energierekening afneemt. Ons vakkundige team van isolatiemonteurs heeft voor deze isolatie klus in Heemstede het hoogwaardige isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil gebruikt. De minerale glaswol van Knauf Supafil is gesiliconiseerd en daardoor vocht afstotend en damp-doorlatend.

hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Heemstede

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Heemstede heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Eikenlaan in Heemstede kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.

Klant beoordeling

09-07-2021
Naam:B. Moerman
Woonplaats:Heemstede
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
7.8

Snelheid afspraak maken8
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden5
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies8
Kwaliteit v/d uitvoering8

Ervaring van onze klant:Graag wil ik met jullie mijn ervaringen delen over de dienstverlening. Het daadwerkelijke isoleren van de woning is ongetwijfeld goed uitgevoerd daar heb ik zeker vertrouwen in. Ik ben van mening dat er nog wat te winnen is op het gebied van communicatie en planning. 1. Wanneer een opdracht ongeveer 2 maanden na het goedkeuren van de offerte wordt uitgevoerd is het netjes om een paar dagen/week van tevoren de datum en tijd nog een keer met de klant te bevestigen. Niet is de laatste plaats zodat de klant 100% thuis is. Al is dit maar per mail, ik heb dit uiteindelijk zelf telefonisch gedaan. 2. De afgesproken tijd voor het uitvoeren was 13:30 waar er duidelijk was gemaakt dat de uitvoeders een uur vroeger of later konden komen. Om 15:00 heb ik zelf moeten bellen om te vragen wanneer de mannen zouden komen. Wanneer een eerdere opdracht uitloopt is het netjes om de klant hiervan op de hoogte te stellen dat er vertraging is. Er is vaak begrip. 3. Omdat de boor voor het maken van ontluchting/ventilatie gaten kapot was (geen probleem kan gebeuren) zou dit gedeelte van de opdracht later worden uitgevoerd. Op maandag is de isolatie gedaan, op vrijdag had ik nog altijd niets gehoord omtrent een vervolgafspraak. 4. Toen ik zelf belde bleek er een team in de buurt te zijn die diezelfde dag het werk nog kon uitvoeren. Ik heb duidelijk bij uw collega (Yordi?) aangegeven dat dit slechts op een heel beperkt tijdslot kon ivm met de slaap van mijn dochter. Dit was geen enkel probleem omdat de mannen tussen 12:00 en 13:00 het werk kwamen uitvoeren dat slechts een kwartier tot een half uur zou duren. Om 13:30 en kort voordat mijn dochter naar bed zou gaan was er nog niemand geweest. Wederom zelf gebeld, het wordt gechecked en ik zou terug gebeld worden met een exact moment. 20 min. later (mijn dochter hoort lang en breed in bed) nog altijd niets gehoord, weer bellen om af te zeggen. Maar nee de heren zijn er echt over 5 minuten. 5. Uiteindelijk waren ze er pas na 10 minuten, met 2 teams en ging er nog een ander mis met de water toevoer voor de zaag maar het werk duurde ruim een half uur tot 3 kwartier. Zoals gezegd ben ik niet ontevreden over de isolatie en de medewerkers die het werk hebben uitgevoerd kwamen op mij netjes en kundig over. Maar vanuit het kantoor kan er beter en pro-actiever met de klant worden gecommuniceerd omtrent de planning en zeker wanneer deze afwijkt van wat er is afgesproken.