Zolder en spouwisolatie Ede

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Zolder en spouwisolatie Ede

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Ede
Straatnaam:Verlengde Parkweg
Soort isolatie:Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil
Uitvoerdatum:29-07-2021
  • Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie

Ede

Zolder en spouwisolatie Ede

Ede

Zolder en spouwisolatie Ede

Ede

Zolder en spouwisolatie Ede

Ede

Zolder en spouwisolatie Ede

Ede

Zolder en spouwisolatie Ede

 

Ede, 29-07-2021

Zoldervloerisolatie in Ede

De zoldervloer van deze bewoners in Ede is op 29-07-2021 geïsoleerd door Plus Isolatie. De bewoners aan de Verlengde Parkweg wilden graag de gestookte warmte langer binnenshuis houden. Een adviseur van Plus Isolatie heeft vastgesteld dat zoldervloerisolatie daarvoor de ideale oplossing is.

Hoe gaat het plaatsen van zoldervloerisolatie

Bij zoldervloerisolatie wordt er isolatie wol van Knauf Supafil aangebracht in de ruimte tussen de balken. De hele ruimte wordt gevuld waardoor er een soort van warme deken ontstaat. De bewoners aan de Verlengde Parkweg in Ede gaan nu gemiddeld tot 25% energie besparen op hun energierekening.

Meer informatie over zoldervloerisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Ede

offerte isolatie in Ede

Ede, 29-07-2021

Spouwmuurisolatie in Ede

In Ede heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nageïsoleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een flinke impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energietechnisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid. De bewoners hoeven ook niet langer te vrezen voor vochtproblemen. Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en efficiënte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie