Soembastraat Meppel isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Soembastraat Meppel isolatie

Provincie:Drenthe
Woonplaats:Meppel
Straatnaam:Soembastraat
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
Uitvoerdatum:26-07-2021
  • Spouwmuren isoleren
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Meppel

Soembastraat Meppel isolatie

 

Spouwmuren isoleren Meppel

Ons isolatieteam was op 26-07-2021 te vinden in Meppel. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het isoleren van de spouwmuren. Door de spouwmuren te isoleren zorgen de bewoners ervoor dat het wooncomfort toeneemt en de energierekening afneemt. Ons vakkundige team van isolatiemonteurs heeft voor deze isolatie klus in Meppel het hoogwaardige isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil gebruikt. De minerale glaswol van Knauf Supafil is gesiliconiseerd en daardoor vocht afstotend en damp-doorlatend.

hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Meppel

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Meppel is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.

Klant beoordeling

31-07-2021
Naam:Mariska Kloosterman
Woonplaats:Meppel
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Afspraak maken was snel geregeld. Duidelijk advies door een beleefde werknemer. Communicatie via mail voor de offerte en bevestiging van uitvoerdatum is uitstekend. Op de uitvoerdag werd ik netjes gebeld ivm tijdstipindicatie. Eenmaal hier werd er netjes voorgesteld en daarna meteen hard aan het werk. We werden goed betrokken bij beslissingen die ter plekke genomen moesten worden Tussendoor en na afloop koffie aangeboden en dat werd wel gewaardeerd. Vriendelijke mannen die hard en netjes werken. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.