Boomkampstraat Aalten isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Boomkampstraat Aalten isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Aalten
Straatnaam:Boomkampstraat
Soort isolatie:Muurisolatie hoekwoning
Uitvoerdatum:02-09-2021
  • Muurisolatie hoekwoning
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Aalten

Boomkampstraat Aalten isolatie

Aalten

Boomkampstraat Aalten isolatie

Aalten

Boomkampstraat Aalten isolatie

Aalten

Boomkampstraat Aalten isolatie

Aalten

Boomkampstraat Aalten isolatie

 

Aalten, 02-09-2021

Muurisolatie hoekwoning in Aalten

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Aalten aan de Boomkampstraat in de provincie Gelderland voorzien van muurisolatie met Knauf Supafil. Dit is gebeurd op donderdag 02-09-2021. Doordat de muren van deze hoekwoning voorzien zijn van muurisolatie besparen de bewoners flink op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd! De investering is gemiddeld binnen 5 jaar terugverdiend, een slimme investering dus!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Aalten

offerte spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Aalten aan de Boomkampstraat 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben de oude ventilatie kanalen via de spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plekken deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met behulp van een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met ventilatierooster.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Aalten heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Boomkampstraat in Aalten kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.