Hesselterbrink Emmen isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Hesselterbrink Emmen isolatie

Provincie:Drenthe
Woonplaats:Emmen
Straatnaam:Hesselterbrink
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie tussenwoning
Uitvoerdatum:10-09-2021
  • Spouwmuurisolatie tussenwoning
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Emmen

Hesselterbrink Emmen isolatie

Emmen

Hesselterbrink Emmen isolatie

 

Spouwmuurisolatie tussenwoning in Emmen

Deze tussenwoning in Emmen aan de Hesselterbrink in Drenthe is op vrijdag 10-09-2021 geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Het toepassen van spouwmuurisolatie bij een tussenwoning is een relatief goedkope investering die er voor zorgt dat de warmte in uw woonkamer beter binnen blijft maar ook constanter aanvoelt. Koude trek door de woning wordt voelbaar minder. Dit was ook één van de redenen waarom de bewoners hebben besloten hun tussenwoning te voorzien van spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Emmen

offerte spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Emmen aan de Hesselterbrink 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plek deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met ventilatierooster.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Emmen spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Hesselterbrink in Emmen besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.