Jacob van Lenneplaan Zeist isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Jacob van Lenneplaan Zeist isolatie

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Zeist
Straatnaam:Jacob van Lenneplaan
Soort isolatie:Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
Uitvoerdatum:18-10-2021
  • Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Spouwverontreiniging verwijderen

Zeist

Jacob van Lenneplaan Zeist isolatie

Zeist

Jacob van Lenneplaan Zeist isolatie

 

Zeist, 18-10-2021

Muurisolatie twee onder 1 kap woning Zeist


Bij deze woning in Zeist heeft Plus Isolatie op 18-10-2021 de muren geïsoleerd met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. De bewoner(s) van deze twee onder 1 kap woning in Zeist gaan de komende besparen op hun energienota. Gemiddeld ligt de besparing op 25% op jaarbasis. Omdat de grote zijgevel aan de woonkamer grenst gaan de bewoners ook goed merken dat er nu minder koude tocht meer door de muren de woonkamer binnen trekt. Dit was ook een reden dat deze bewoner(s) hebben besloten om te muren te isoleren. Ons isolatieteam heeft de muren van deze twee onder 1 kap woning geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen, zodat de bewoner(s) verzekerd zijn van optimale kwaliteit en een 10-jarige garantie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Zeist

offerte spouwmuurisolatie

Spouwverontreiniging verwijderen

De bewoners aan de Jacob van Lenneplaan in Zeist laten voordat de isolatieklus begint de spouwmuurvervuiling verwijderen door Plus Isolatie. Voordat u spouwmuurisolatie kunt toepassen, dient de spouwmuur geen puin te bevatten. Het puin bestaat vaak uit afgebrokkelde stukken steen en zand. Het verwijderen van puin is een specialistische klus. De uitvoerende ploegen van Plus Isolatie hebben ruime ervaring met het verwijderen van spouwmuurvervuiling.

Meer informatie over Spouwverontreiniging verwijderen

Bekijk hier onze isolatie projecten in Zeist

offerte spouwverontreiniging verwijderen

Klant beoordeling

21-10-2021
Naam:John van Someren
Woonplaats:Zeist
Soort isolatie:Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
9

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies7
Kwaliteit v/d uitvoering7

Ervaring van onze klant:Vooraf was ons niet bekend dat er boven de 2.90 geen spouwmuur meer aanwezig was, dit hadden wij graag vooraf geweten omdat je dan een ander kostenplaatje krijgt en tevens de teleurstelling niet hebt op de dag zelf. De naberekening van het minder aantal geleverde meters gaat moeizaam. Helaas is een verkeerde boor mm gebruik welke ik niet besteld had, ik heb de schade nog enigszins kunnen beperken door dit optijd aan te geven maar er waren al een aantal gaten geboord met 18 mm ipv 14 mm. Ik vond het niet vlekkeloos allemaal, je moet zelf goed opletten. De uitvoerders hebben het overigens heel goed gedaan en steeds goed gecommuniceerd met mij tijdens de werkzaamheden. De afhandeling van bovenstaande moet nog plaats vinden, hopelijk gaat dit goed en ben ik toch nog een tevreden klant