Karveel Lelystad isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Karveel Lelystad isolatie

Provincie:Flevoland
Woonplaats:Lelystad
Straatnaam:Karveel 13
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:17-11-2021
  • Gevel isolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Lelystad

Karveel Lelystad isolatie

Lelystad

Karveel Lelystad isolatie

Lelystad

Karveel Lelystad isolatie

Lelystad

Karveel Lelystad isolatie

Lelystad

Karveel Lelystad isolatie

 

Lelystad, 17-11-2021

Gevel isolatie in Lelystad op 17-11-2021

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft bij deze woning in Lelystad gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Lelystad hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Lelystad besparen op hun energienota. Gezien de huidige gasprijzen is dit dus een slimme investering!

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Lelystad

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Lelystad de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Karveel 13 in Lelystad 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Lelystad heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Karveel 13 in Lelystad kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.