Werkzaamheden

Kaart Nederland

Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Contact aanvraag


De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

* Gewenst in te vullen

Flevoland beoordeelt ons met een 9.4

Isolatiebedrijf Flevoland: Isolatie met subsidie

Het kiezen van het juiste isolatiebedrijf voor Flevoland is belangrijk wanneer u uw woning wilt isoleren. Een professionele en vakkundige installatie zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de energie-efficiëntie van uw woning. De energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort gaat omhoog.

Plus Isolatie is uw ervaren isolatiebedrijf voor Flevoland. Wij zorgen niet alleen voor een correcte installatie, maar ontzorgen u ook met de aanvraag van de beschikbare subsidie. Zo kunt u de investering verkleinen en bent u verzekerd van optimaal voordeel. Wij vertellen u hier graag meer over. Aanvullend beantwoorden we een aantal van de meest gestelde vragen over isolatie.

Klanten uit Flevoland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.4

Bel mij terug

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Flevoland

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze isolatiewerkzaamheden in Flevoland

Plus Isolatie B.V. staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar isolatiebedrijf in Flevoland. U bent bij ons aan het juiste adres voor tal van isolatie diensten, waaronder spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte-isolatie, dakisolatie en zoldervloerisolatie.

Daarnaast verzorgen wij het herstel van spouwmuurisolatie, het verwijderen van oude spouwmuurisolatie en kruipruimte-isolatie, evenals het impregneren van uw woning. U kunt bij ons als isolatiebedrijf voor Flevoland, rekenen op hoogwaardige isolatiewerkzaamheden die uw woning energiezuiniger en comfortabeler maken. Op onze website kunt u verschillende isolatieprojecten bekijken die wij in de provincie Flevoland hebben uitgevoerd.

Wilt u vrijblijvend isolatie advies van ons isolatiebedrijf? Wij bespreken graag de isolatiemogelijkheden met u, geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Op 24-06-2024 hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR isofoam. De werkzaamheden hebben plaats gevonden op 24-06-2024. De bewoners van deze woning in Biddinghuizen kunnen nu genieten van meer wooncomfort en een lagere energierekening.

offerte spouwmuurisolatie

Isolatie Flevoland: Voor een ultiem wooncomfort

Als ervaren isolatiebedrijf in Flevoland kennen wij de grote impact van isolatie op het wooncomfort. Het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de woning koeler blijft in de zomer en warmer blijft in de winter. Het binnenklimaat wordt stabieler gehouden en dat zorgt voor een aangenamer leefklimaat.

Met een goede isolatie van uw woning in Flevoland zorgt u ervoor dat u minder hoeft te stoken op koude dagen en minder hoeft te koelen op warme dagen. Het resultaat is een aanzienlijke besparing op de energierekening. Deze besparing zorgt ervoor dat u de investering in woningisolatie op de lange termijn terugverdient.

Een ultiem wooncomfort is niet het enige voordeel van goede woningisolatie. De CO2-uitstoot neemt af, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu. Doordat de woning energiezuiniger wordt, wordt het energielabel van de woning positiever.

In de meeste gevallen betekent dit dat de woningwaarde toeneemt en u de woning, indien gewenst, tegen een hogere prijs kunt verkopen. Energiezuinige woningen worden sneller verkocht dan huizen met een negatief energielabel.

Verduurzaming van woningen in Flevoland

De woningen in Flevoland moeten worden verduurzaamd, net als in de rest van Nederland. Onze provincie zet zich actief in voor de verduurzaming van zowel woningen als gebouwen. De provincie Utrecht heeft hiervoor een strategie ontwikkeld. Deze methode noemen we het pre-SMP (Soorten Management Plan) en wordt ook in Flevoland toegepast voor de verduurzaming van alle soorten panden.

Door deze methode toe te passen, kunnen woningen en gebouwen effectief worden verduurzaamd zonder dat beschermde diersoorten hierdoor worden benadeeld. Wanneer woningen en gebouwen zonder deze strategie worden geïsoleerd, kan de verduurzaming in conflict komen met bepaalde beschermde diersoorten.

Deze dieren gebruiken de panden bijvoorbeeld als schuilplaats, als leefgebied of als broedplaats. U kunt hierbij denken aan onder meer vleermuizen, huismussen, gierzwaluwen, steenmarters, kerkuilen en bosuilen. Door te verduurzamen middels de pre-SMP methode, kan een negatieve impact op deze beschermde dieren worden voorkomen.

Elke gemeente in Flevoland kan deze methode aanspreken om een omgevingsvergunning te krijgen voor activiteiten zoals het na-isoleren van woningen. Dit betekent dat isolatieprojecten kunnen worden uitgevoerd zonder vertragingen, wat bijdraagt aan de doelstellingen voor energiebesparing en milieubescherming.

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Flevoland

Het natuurvriendelijk isoleren is sinds november 2023 een nieuwe norm in Nederland. Alle provincies dienen deze norm in acht te nemen. Als ervaren isolatiebedrijf voor Flevoland, zorgen wij hier uiteraard voor.

Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat er bij het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden rekening wordt gehouden met beschermde diersoorten. In de spouwmuur van een woning of gebouw kunnen diverse beschermde diersoorten aanwezig zijn, zoals huismussen, vleermuizen en gierzwaluwen.

Het spreekt voor zich dat het isoleren van een woning of gebouw niet mag leiden tot dierenleed of -sterfte. Daarom is de norm 'natuurvriendelijk isoleren' ingericht.

De ervaren isolatiemonteurs van Plus Isolatie hebben allemaal de cursus 'Natuurvriendelijk isoleren' gevolgd en succesvol afgerond. Dit betekent dat de specialisten van ons isolatiebedrijf voor Flevoland, volledig uitgerust zijn om uw woning of gebouw te isoleren op een diervriendelijke wijze.

We passen specifieke technieken toe die rekening houden met het natuurlijke leefgebied van de dieren die in een spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Op deze manier zijn wij in staat om uw woning op correcte wijze te isoleren en op hetzelfde moment de lokale fauna te beschermen.

Woning Natuurvrij maken in Biddinghuizen

Op 22-12-2023 is deze woning in Biddinghuizen, provincie Flevoland natuurvrij gemaakt door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Tijdens deze werkzaamheden zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn onder andere de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Vervolgens worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze flaps dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Tenslotte worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast. Wilt u meer informatie over het natuurvrij maken en natuurvriendelijk isoleren van uw woning in Flevoland? Vraag dan op onze website een gratis adviesgesprek aan!

Wat kost een spouwmuurisolatie in Flevoland?

Spouwmuurisolatie vraagt om een investering. Deze investering verdient u op de lange termijn terug, maar het is begrijpelijk dat u vooraf wilt weten hoe groot de investering is. De kosten van een spouwmuurisolatie in Flevoland, zijn van een aantal factoren afhankelijk, waaronder de grootte van de woning of het gebouw en het gekozen isolatiemateriaal.

Gemiddeld komen de kosten van de spouwmuurisolatie uit op tussen de € 15,- en € 30,- per vierkante meter. De spouwmuurisolatie levert u een besparing op de energierekening op. Deze besparing zorgt ervoor dat de kosten worden terugverdiend binnen enkele jaren.

Daarnaast profiteert u van een hogere woningwaarde doordat uw woning energiezuiniger is geworden. De kosten van een spouwmuurisolatie worden verlaagd door te profiteren van de beschikbare subsidies.

Spouwmuurisolatie aan de Zwijnsweg in Ens

Een tijdje geleden, op 26-05-2023 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze mooie woning in Ens voorzien van gevelisolatie door middel van Knauf Supafil. Knauf Supafil is een minerale glaswol van de hoogste kwaliteit standaarden. Zo zijn de bewoners van deze woning aan de Zwijnsweg in Ens verzekerd van een goede spouwmuurisolatie die op de juist wijze door ons isolatiebedrijf is aangebracht.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Flevoland

Spouwmuurvervuiling is een probleem dat in oudere woningen vaker optreedt. Vervuiling in de spouw kan onder meer door puin, houtresten en andere materialen worden veroorzaakt. Hierbij gaat het om bouwmaterialen die in de spouw zijn achtergebleven tijdens de constructie in de spouw.

Wanneer er sprake is van spouwmuurvervuiling, dan kan dit op de eerste plaats resulteren in vochtproblemen in de woning. Deze vochtproblemen kunnen leiden tot onder meer schimmels die uw gezondheid kunnen schaden.

De effectiviteit van isolatie kan ook sterk afnemen door de aanwezigheid van spouwmuurvervuiling. Plus Isolatie heeft zich gespecialiseerd in het effectief verwijderen van alle vormen van spouwmuurvervuiling.

Wanneer er sprake is van spouwmuurvervuiling, of het vermoeden bestaat dat hier sprake van is, komt ons ervaren team graag ter plaatse. Wij voeren een endoscopisch onderzoek uit. Middels dit onderzoek kunnen wij in de spouw kijken, waardoor elke vorm van vervuiling in de spouw duidelijk in beeld kan worden gebracht.

We gaan vervolgens aan de slag om alle verontreinigingen in de spouwmuur effectief en zorgvuldig te verwijderen. Wij zorgen ervoor dat de spouw volledig schoon is en er zorgeloos geïsoleerd kan worden. Uiteraard staat ons isolatiebedrijf voor {provincie} ook voor u klaar om deze spouwmuurisolatie voor u te verzorgen.

Na het weghalen van de spouwmuurvervuiling en het toevoegen van de spouwmuurisolatie, functioneert de isolatie optimaal.

Wat kost een vloerisolatie in Flevoland?

Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebracht direct onder de vloer, ofwel tegen het plafond van de kruipruimte van een woning of gebouw. Wat de kosten van deze vloerisolatie zijn, is afhankelijk van zowel het gekozen isolatiemateriaal als de grootte van het te isoleren oppervlak.

Per vierkante meter komen de kosten van vloerisolatie gemiddeld uit tussen de € 25,- en € 40,-. Het gaat dan om de totale kosten, dus inclusief materiaal en installatie.

Ons ervaren isolatiebedrijf voor Flevoland voert deze vloerisolatie graag voor u uit, waarvoor wij uiteraard een vrijblijvende offerte opstellen. Door de vloerisolatie ervaart u een hoger wooncomfort doordat de kou uit de kruipruimte niet omhoog kan en warmte uit het huis niet naar de kruipruimte ontsnapt.

Uiteraard betekent dit dat u minder hoeft te stoken, waardoor de energierekening lager wordt. De investering in een vloerisolatie wordt dan ook altijd terugverdiend middels deze besparing.

Vloerisolatie in Almere, provincie Flevoland

Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Almere aan de Jaagmeent op 16-07-2024 voorzien van vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Jaagmeent in Almere verleden tijd! De bewoners van deze woning zijn uitermate tevreden met hun keuze voor vloerisolatie. Niet alleen hebben ze nu geen last meer van een koude vloer, maar ook merken ze dat hun energierekening aanzienlijk is gedaald. Bovendien ervaren ze een veel gelijkmatiger temperatuur in huis, wat zorgt voor een comfortabeler leefklimaat, vooral tijdens de koudere maanden. Door te kiezen voor Plus Isolatie hebben ze niet alleen gekozen voor kwaliteit en vakmanschap, maar ook voor duurzaamheid en comfort. Hun investering in vloerisolatie heeft zichzelf al snel terugverdiend en ze genieten nu dagelijks van de voordelen ervan.

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Flevoland

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Wat kost een dakisolatie in Flevoland?

Warmte kan niet alleen het huis verlaten via de vloer en de muren, maar ook via het dak. Een dakisolatie in Flevoland is daarom een goede keuze om de woning nog duurzamer te maken.

Hiermee wordt voorkomen dat er warmteverlies via het dak van het huis ontstaat. Uiteraard zorgt dakisolatie ook voor een daling van de energiekosten en een verhoging van het wooncomfort. Daarnaast krijgt de woning een beter energielabel door de verduurzaming middels de dakisolatie.

De kosten van een dakisolatie liggen gemiddeld tussen de € 30,- en € 60,- per vierkante meter, afhankelijk van het isolatiemateriaal dat wordt toegepast en het type dak van de woning. Het isoleren van het dak brengt meer voordelen met zich mee, buiten de verduurzaming en de energiebesparing.

De woning wordt meer waard door het positieve energielabel. Daarnaast worden vochtproblemen en temperatuurwisselingen door de dakisolatie geminimaliseerd. Dit betekent dat de levensduur van het dak wordt verlengd.

Dakisolatie in Lelystad aan de Karveel 58

Plus Isolatie heeft op 28-03-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Lelystad hun woning op 28-03-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. De bewoners van deze woning zijn bijzonder verheugd over hun keuze. Niet alleen ervaren ze nu een comfortabele leefruimte op zolder, maar ze merken ook direct het verschil op hun energierekening. Met de isolatielaag die nauwkeurig is aangebracht, kunnen ze gemiddeld tot wel 30% besparen op hun energiekosten. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn, maar ook een vermindering van hun ecologische voetafdruk. Dus als u ook op zoek bent naar een isolatieoplossing voor uw woning in Lelystad, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plus Isolatie. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiediensten die voldoen aan uw behoeften en budget.

Wat kost een bodemisolatie in Flevoland?

De bodemisolatie wordt weleens verward met de vloerisolatie. Wanneer we kijken naar de kruipruimte van een woning, dan wordt vloerisolatie tegen het plafond van de kruipruimte geplaatst en wordt bodemisolatie op de vloer van de kruipruimte geplaatst. Dit is een belangrijk verschil. Bodemisolatie is een uitstekende oplossing voor het reguleren van de temperatuur en het verminderen van eventuele vochtproblemen in de kruipruimte .Bodemisolatie kost gemiddeld tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter. De totaalprijs is afhankelijk van de totale oppervlakte en het isolatiemateriaal dat wordt toegepast. Hierin zijn meerdere mogelijkheden. Ons isolatiebedrijf voor Flevoland stelt uiteraard graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Bodemisolatie aan de Sibeliuspad in Almere

Op 28-03-2024 hebben wij deze kruipruimte in Almere voorzien van  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaalt de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Wat kost een kruipruimte isolatie in Flevoland?

Het isoleren van de kruipruimte biedt enkele interessante voordelen. De kruipruimte is vaak een vochtige ruimte. Dit kan uiteindelijk leiden tot vochtproblemen in de woning door optrekkend vocht. Met het juiste isolatiemateriaal kunnen deze vochtproblemen worden voorkomen en wordt de woning direct energiezuiniger.

De kosten van een kruipruimte isolatie in Flevoland zijn afhankelijk van de gekozen vorm van isoleren. In de kruipruimte kan bodemisolatie of vloerisolatie worden toegepast.

Uiteraard is een combinatie van beide opties ook mogelijk voor een maximaal resultaat. Daarnaast speelt de grootte van de kruipruimte een rol in het bepalen van de kosten. Plus Isolatie geeft u duidelijkheid over de kosten middels een vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isolatie verwijderen Flevoland.

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Flevoland.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Zoldervloerisolatie Flevoland

De zolder is vaak een koude ruimte, zeker wanneer hier niet dagelijks gebruik van wordt gemaakt. Een opslagzolder wordt meestal niet verwarmd. Een dakisolatie is een eerste stap naar het voorkomen van warmteverlies. Daarnaast is ook een zoldervloerisolatie mogelijk. Ook hiervoor kunt u bij ons isolatiebedrijf voor Flevoland terecht.

Wij maken gebruik van minerale glaswol van Knauf Supafil voor het effectief isoleren van de zoldervloer. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt door onze installateurs in de ruimte tussen de balken geblazen. Hierdoor ontstaat er als het ware een warme deken, waardoor er efficiëntere warmte-isolatie ontstaat.

Op de eerste plaats zorgt dit ervoor dat de zolderruimte minder snel koud wordt. Daarnaast blijft de warmte in de woning beter behouden.

Een zoldervloerisolatie biedt diverse voordelen. Op onze website kunt u meer informatie vinden over deze voordelen en de werkwijze die wij bij zoldervloerisolatie toepassen. Deze informatie vindt u onder het kopje 'Zoldervloerisolatie'.

Wilt u zoldervloerisolatie combineren met een andere vorm van isolatie voor uw woning? Dan is het goed om te weten dat u in aanmerking komt voor een subsidie van in totaal € 8,- per vierkante meter. Uiteraard gaat u na de isolatiewerkzaamheden aanzienlijk besparen op de energierekening, waardoor u de investering op termijn terugverdient.

Wat kost een zoldervloerisolatie in Flevoland?

De zoldervloerisolatie draagt bij aan het verduurzamen van de woning, het verlagen van de energierekening en het optimaliseren van het binnenklimaat. Voor het isoleren van de zoldervloer kan worden gekozen voor diverse isolatiematerialen. Deze keuze heeft invloed op de kosten.

Daarnaast worden de kosten uiteraard ook beïnvloed door het totale oppervlak. Gemiddeld kunt u rekenen op een prijs die ligt tussen de € 20,- en € 40,- per vierkante meter. U komt in aanmerking voor een subsidie, waardoor de kosten per vierkante meter nog worden verlaagd. Combineert u twee isolatiemaatregelen? Dan bedraagt deze subsidie € 8,- per vierkante meter.

Voorbeeld van zoldervloerisolatie in Flevoland.

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Monnikenweg in Nagele hebben wij op 03-12-2020 de  zoldervloer geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Ons werkgebied in de provincie Flevoland

Ons isolatiebedrijf voor Flevoland staat voor heel de provincie klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij zijn actief in zowel de landelijke als de stedelijke gebieden van de provincie.

Uiteraard houden wij bij de uitvoering van onze isolatie diensten rekening met de specifieke behoeften en de omstandigheden op de betreffende locatie. Zo hebben al onze professionals de cursus 'Natuurvriendelijk isoleren' gevolgd en met succes afgerond.

Wij zorgen altijd voor een passende isolatieoplossing, waarbij wij kijken naar welke opties geschikt zijn voor uw woning en op welke manier we de beste resultaten realiseren. Wij garanderen de beste oplossingen, of u nu in een dorpswoning woont of in een historisch pand in het centrum van één van de mooie steden die onze provincie rijk is.

Ons isolatiebedrijf voor Flevoland werkt uitsluitend met de beste isolatiematerialen, van optimale kwaliteit. Daarnaast worden alle werkzaamheden uitgevoerd door ervaren isolatiemonteurs die zich inzetten om voor u de beste resultaten te bereiken.

Veelgestelde vragen aan ons isolatiebedrijf uit Flevoland

Wij ontvangen vaak soortgelijke vragen van particulieren en bedrijven die interesse hebben in isolatie. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alvast een aantal van de meest gestelde vragen beantwoord. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer vragen heeft.

Kunnen jullie duurzaam isoleren?

Zeker. Ons isolatiebedrijf voor Flevoland staat voor u klaar wanneer u uw woning duurzaam wilt laten isoleren. Duurzaam isoleren betekent dat we gebruik maken van milieuvriendelijke isolatiematerialen en -methoden die de impact op het milieu minimaliseren.

Onze ervaren isolatiemonteurs zijn getraind in natuurvriendelijke isolatietechnieken die rekening houden met beschermde diersoorten en hun leefgebieden.

Daarnaast werken wij met hoogwaardige, recyclebare materialen die energie-efficiënt zijn en een lange levensduur hebben. Door duurzaam te isoleren, draagt u bij aan een lagere CO2-uitstoot en een beter milieu, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de voordelen van een goed geïsoleerde woning.

Regelen jullie de subsidieaanvraag?

Ja, wij helpen u graag bij het aanvragen van subsidies voor isolatieprojecten. Het aanvragen van subsidies kan ingewikkeld zijn, maar ons team heeft ruime ervaring met de procedures en eisen van verschillende subsidieprogramma's.

Wij verzorgen de volledige subsidieaanvraag voor u, van het verzamelen van de benodigde documenten tot het indienen van de aanvraag bij de juiste instanties. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de beschikbare financiële ondersteuning.

Combineert u twee isolatiemaatregelen? Dan verdubbelt de subsidie per vierkante meter. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor subsidie en hoe wij u hierbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kost een compleet huis isoleren?

De kosten voor het volledig isoleren van een huis hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de te isoleren oppervlakte en het gekozen isolatiemateriaal.

Gemiddeld liggen de kosten tussen de € 5.000,- en € 15.000,- voor een compleet huis.

Deze investering kan echter aanzienlijk variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden van uw woning. Het isoleren van een huis levert aanzienlijke energiebesparingen op, waardoor de investering zich in de loop der tijd terugbetaalt.

Daarnaast zijn er subsidies beschikbaar die de kosten kunnen verlagen. Voor een vrijblijvende offerte en advies op maat kunt u contact opnemen met ons isolatiebedrijf voor Flevoland.


Welke isolatie bespaart het meest?

De mate van besparing door isolatie hangt af van het type isolatie en de huidige staat van uw woning. Over het algemeen biedt dakisolatie de grootste besparing, omdat veel warmte via het dak verloren gaat. Dakisolatie kan tot 30% besparing op uw energierekening opleveren.

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie volgen, met besparingen van respectievelijk 20% en 15%. Kruipruimte-isolatie en zoldervloerisolatie dragen ook aanzienlijk bij aan de energiebesparing.

Het combineren van meerdere isolatiemaatregelen kan de totale besparing verder verhogen. Voor het beste resultaat is het aan te raden om een professioneel isolatie advies bij ons in te winnen om te bepalen welke isolatiemaatregelen voor uw woning het meest effectief zijn.

Klanten beoordelingen in Flevoland

9.4

score9.4
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.6
Levertijd werkzaamheden9.3
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.6
Kwaliteit v/d uitvoering9.6
22-03-2024
10
W. Klaassen

Snel en netjes gewerkt door de mannen van plusisolatie. Zeer vriendelijk en leggen alles goed uit.

22-03-2024
10
J.J. Kroon

Heel prettig en snel vakkundig geholpen!

06-03-2024
7.8
Kees Rekelhof

Afspraak voor gesprek snel gemaakt. beoordeling ging snel en direct afspraken gemaakt wanneer ze kwamen isoleren. Zowel spouwmuur als dak isolatie zou januari gedaan worden, door Verschillende omstandigheden pas in maart uitgevoerd. Nieuwe afspraak was wel snel gepland. Beide kwam op dezelfde dag wat voor mij heel handig was; voor hen iets minder. Maar gelukkig allemaal goed gekomen. beoordeling voor zover ik merk uit de eerste dagen zeer goed.

27-02-2024
7.3
H.W. Stolte

De werkzaamheden zijn netjes gedaan .personeel vriendelijk.

10-01-2024
9.7
Arjan Dekking

We zijn vriendelijk, snel en doeltreffend geholpen.

16-10-2023
10
Neil Grove

Proactief benaderd met vervolgens een snelle en strakke uitvoering. Eeg professioneel.

14-07-2023
9.8
Ferdi Vlooswijk

Super tevreden! vanaf aanvraag offerte tot afhandeling van factuur uitstekende service. Snel en vakkundig zowel kantoor als uitvoerende medewerkers bedankt!

13-06-2023
9.2
Pavel Bushmelev

Goede service. Een klein probleem moeiteloos verholpen. Dik tevreden.

03-05-2023
10
Maarten Bervoets

Goed advies gekregen en een goede keuze voor het toepassen van glaswolvlokken. Afspraken correct nagekomen. Uitvoering prima, goede medewerkers en hebben alles netjes achtergelaten. Kortom heel tevreden. Nu maar afwachten wat het gaat opleveren.

26-04-2023
10
J. Mazeland

De werknemers waren op tijd aanwezig. Verder weinig van de werkzaamheden gemerkt. Ze waren ook weer vlot klaar.

25-04-2023
8.7
Chris van Vilsteren

Fijne bedrijf dat netjes werkt en zijn afspraken na komt. En zou ze ook zeker aanbevelen.

09-01-2023
10
R.J. Oosterloo

Deskundig en objectief advies. Strakke communicatie en goede service. Professionele uitvoering.

22-06-2022
10
J. Bakker

Zeer te spreken. Nog bedankt.

15-05-2022
10
Tom Boxen

Super tevreden

13-05-2022
6.3
A. van Beers

Er zijn verbeteringen mogenlijk

14-02-2022
10
Leonie Ras-De Boer

Alles is naar wens verlopen en de werkmannen ook goede communicatie mee hebben goed eerk verricht nu het laat aan zien

03-04-2021
10
Chris Oldenbroek

Vriendelijke mensen en een duidelijk verhaal vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering van de werkzaamheden. Het ging nog sneller dan verwacht en je ziet praktisch niets van de geboorde gaten. Absoluut een aanrader.

11-11-2020
10
Jac Linssen

Keuze snel kunnen maken. Keurig uitgevoerd en vriendelijk personeel. Zeer tevreden.

28-09-2020
9
Toon van Oijen

Alles netjes geregeld overeenkomstig de afspraak

10-07-2020
10
R. den Dekker

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met uw bedrijf. Wij vroegen ons wel af of er ook nog een certificaat komt.

24-06-2020
10
H. Damen

alles prima en netjes gedaan. Top!

05-06-2020
8.3
L.H. Kloosterman

medewerkers vloerisolatie wisten waren ze over spraken Spouwmuuur isolatie medewerkers voldoende

27-05-2020
10
T. Molenaar

Goed geregeld, netjes en vakkundig.

24-05-2020
10
Ton Timmrman

Keurige hardwerkend personeel en volgens afspraak afgeleverd

23-04-2020
9.3
J. Pipping

Maandag 20april huis laten her isoleren Alles naar wens verlopen. Vriendelijke werk mannen. Goede uitleg wat ze gingen doen . Alles weer netjes opgeruimd top. Zeer tevreden .

19-11-2018
10
Harry Niemuller

Goed en uitgebreid advies. Nette Prijs. UItvoering netjes.Snel en precies gedaan.

15-10-2018
9.3
Peter Stobbe

Ik moest na het bevestigen van de offerte, zelf uiteindelijk na een aantal weken, bellen voor een afspraak. Misschien is dit wel een goed punt om aandacht aan te besteden.

Meer beoordelingen