Flevoland

Flevoland beoordeelt ons met een 9.5

Isolatiebedrijf Flevoland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Flevoland? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Flevoland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Flevoland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Flevoland. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Flevoland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.5

 

Spouwmuurisolatie Flevoland

Plus Isolatie heeft in Flevoland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie bungalow in Emmeloord op 19-07-2019

De isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben in Emmeloord deze mooie bungalow woning voorzien van spouwmuurisolatie. De bewoner(s) wilden graag afrekenen met de hoge energierekening en gaan genieten van meer wooncomfort, dus schakelden zij ons isolatiebedrijf in. De spouwmuurisolatie van Knauf Supafil is daar mee een uitstekende keuze. Het aanbrengen hiervan is in goede banen geleid door de isolatiemonteurs van onze firma.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Flevoland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Vloerisolatie Flevoland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Flevoland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Flevoland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Deze vloer is op 16-06-2022 voorzien van een naadloze vloerisolatie met Icynene PUR-schuim.

Een vloer kunt u op verschillende manieren isoleren. Wanneer u een kruipruimte onder uw woning heeft, is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte de snelste en effectiefste methode van vloerisolatie. U voorkomt hiermee niet alleen warmteverlies via uw vloer aan de kruipruimte, maar ook dat kou en vocht via de kruipruimte uw vloer en daarmee uw woning intrekt. Bij deze woning aan de Gammels in Urk heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 16-06-2022 de vloer ook aan de onderkant geïsoleerd. Onze isolatiemonteurs hebben daarbij Icynene PUR-schuim als isolatiemateriaal gebruikt. Icynene heeft vergelijkbare isolerende eigenschappen als traditioneel PUR-schuim, maar wordt geblazen met behulp van water. Waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Dakisolatie Flevoland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Flevoland is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Flevoland van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Lelystad aan de Haf

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 22-04-2022 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Lelystad hun woning op 22-04-2022 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Lelystad uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Flevoland

In de provincie Flevoland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Flevoland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Flevoland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Flevoland.

Bodemisolatie aan de Bosrand in Ens

Op 20-06-2022 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Ens voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Flevoland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Flevoland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Nagele Flevoland op 03-12-2020

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Monnikenweg in Nagele heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 03-12-2020 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie op woningisolatie in Flevoland!

Vanaf 24 januari 2022 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Flevoland om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Flevoland heel voordelig verduurzamen. U komt in aanmerking voor subsidie als u twee of meer isolatiemaatregelen treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Flevoland de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Flevoland aanvragen!

Klanten beoordelingen in Flevoland

9.5

score9.5
Snelheid afspraak maken9.4
Assortiment9.6
Levertijd werkzaamheden9.5
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9.6
Kwaliteit v/d uitvoering9.6
22-06-2022
10
J. Bakker

Zeer te spreken. Nog bedankt.

15-05-2022
10
Tom Boxen

Super tevreden

13-05-2022
6.3
A. van Beers

Er zijn verbeteringen mogenlijk

14-02-2022
10
Leonie Ras-De Boer

Alles is naar wens verlopen en de werkmannen ook goede communicatie mee hebben goed eerk verricht nu het laat aan zien

03-04-2021
10
Chris Oldenbroek

Vriendelijke mensen en een duidelijk verhaal vanaf het eerste contact tot en met de uitvoering van de werkzaamheden. Het ging nog sneller dan verwacht en je ziet praktisch niets van de geboorde gaten. Absoluut een aanrader.

11-11-2020
10
Jac Linssen

Keuze snel kunnen maken. Keurig uitgevoerd en vriendelijk personeel. Zeer tevreden.

28-09-2020
9
Toon van Oijen

Alles netjes geregeld overeenkomstig de afspraak

10-07-2020
10
R. den Dekker

Wij hebben een hele goede ervaring gehad met uw bedrijf. Wij vroegen ons wel af of er ook nog een certificaat komt.

24-06-2020
10
H. Damen

alles prima en netjes gedaan. Top!

05-06-2020
8.3
L.H. Kloosterman

medewerkers vloerisolatie wisten waren ze over spraken Spouwmuuur isolatie medewerkers voldoende

27-05-2020
10
T. Molenaar

Goed geregeld, netjes en vakkundig.

24-05-2020
10
Ton Timmrman

Keurige hardwerkend personeel en volgens afspraak afgeleverd

23-04-2020
9.3
J. Pipping

Maandag 20april huis laten her isoleren Alles naar wens verlopen. Vriendelijke werk mannen. Goede uitleg wat ze gingen doen . Alles weer netjes opgeruimd top. Zeer tevreden .

19-11-2018
10
Harry Niemuller

Goed en uitgebreid advies. Nette Prijs. UItvoering netjes.Snel en precies gedaan.

15-10-2018
9.3
Peter Stobbe

Ik moest na het bevestigen van de offerte, zelf uiteindelijk na een aantal weken, bellen voor een afspraak. Misschien is dit wel een goed punt om aandacht aan te besteden.

Meer beoordelingen