Heerenveen opnieuw isoleren

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Heerenveen opnieuw isoleren

Provincie:Friesland
Woonplaats:Heerenveen
Straatnaam:Twentelaan
Soort isolatie:Spouwmuur opnieuw isoleren
Uitvoerdatum:22-11-2021
  • Spouwmuur opnieuw isoleren

Heerenveen

Heerenveen opnieuw isoleren

Heerenveen

Heerenveen opnieuw isoleren

 

Heerenveen, 22-11-2021

Spouwmuur opnieuw isoleren op maandag 22-11-2021 in Heerenveen


De spouwmuur opnieuw isoleren is een specialistische klus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Met name bij woningen uit de jaren ’70 komt het wel eens voor dat in die tijd de aangebrachte spouwmuurisolatie niet meer aan de kwaliteitseisen van tegenwoordig voldoet. Dit komt voornamelijk door het feit dat het isolatiemateriaal in die tijd minder goed ontwikkeld was dan tegenwoordig. Ook de manier van aanbrengen is door de jaren heen veranderd en verbeterd.

Onze ervaren isolatiemonteurs zijn deze dag aan het werk geweest in Heerenveen om de spouwmuur van deze woning opnieuw te isoleren. Allereerst wordt er onder hoge druk het oude isolatiemateriaal los geblazen en vervolgens opgezogen door een krachtige installatie. Onze isolatiemonteurs controleren continue door middel van een endoscoop of al het oude isolatiemateriaal daadwerkelijk uit de spouwmuur is verwijderd.

Nadat dit proces is voltooid is de spouwmuur gereed om opnieuw geïsoleerd te worden. Aan de hand van een vast boorpatroon wordt de spouwmuur van onder naar boven opnieuw geïsoleerd. Hiervoor gebruiken wij het isolatiemateriaal van Knauf Supafil, die voldoet aan de laatste en beste kwaliteitseisen. De bewoners van deze woning in Heerenveen zijn nu verzekerd van een optimale spouwmuurisolatie en gaan dit uiteraard ook merken op hun energienota!

Lees hier meer informatie over spouwmuur opnieuw isoleren.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Heerenveen

offerte spouwmuurisolatie