Spouwmuurisolatie Beuningen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Beuningen

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Beuningen Gld
Straatnaam:Bernhardstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
Uitvoerdatum:12-10-2018
  • Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Beuningen Gld

Spouwmuurisolatie Beuningen

Beuningen Gld

Spouwmuurisolatie Beuningen

Beuningen Gld

Spouwmuurisolatie Beuningen

Beuningen Gld

Spouwmuurisolatie Beuningen

 

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning in Beuningen Gld

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Beuningen Gld aan de Bernhardstraat in Gelderland op 12-10-2018 de spouwmuren geïsoleerd van deze vrijstaande woning. Voorheen ging er bij deze woning veel warmte verloren door de muren. Met name omdat bij een vrijstaande woning het muuroppervlakte groter is dan een gemiddelde woning. De isolatie glaswol van Knauf Supafil zal zorgen voor een verbetering van het wooncomfort en een daling van het gasverbruik. En dat is gezien de stijging van de huidige gasprijzen wel nodig. Door de spouwmuurisolatie die is toepast bij deze vrijstaande woning in Beuningen Gld, wordt ook het energielabel van de woning beter wat ten goede komt bij een verkoop in de toekomst.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Beuningen Gld

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Beuningen Gld is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.

Klant beoordeling

13-10-2018
Naam:a.g.w.m jacobs
Woonplaats:Beuningen Gld
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
9

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden8
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9
Kwaliteit v/d uitvoering8

Ervaring van onze klant:Er zijn enkele stootvoegen los gelaten, de ouderwetse ventilatie, ik weet niet of die vergeten zijn, of het zo goed is, voor wat het personeel betreft, werken netjes, besteden er aandacht aan. Je kunt niet in de spouw kijken wat daar gebeurd, dat is dan het vertrouwen wat je hebt in hun deskundigheid. Het materiaal van Knauf is nagenoeg het beste wat er nu op de markt is vind ik. Een kennis van ons heeft het 25 jaar geleden al laten doen, en het was nog geen millimeter gezakt, dus dat kan naar het land der fabelen, en nu zijn we 25 jaar verder dus neem aan dat het materiaal steeds beter wordt.