Spouwmuurisolatie Tiel

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Tiel

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Tiel
Straatnaam:Hertog Adolfstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Muurisolatie hoekwoning
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Tiel

Spouwmuurisolatie Tiel

Tiel

Spouwmuurisolatie Tiel

 

Spouwmuurisolatie Tiel


Op deze dag hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht in Tiel. Voorafgaand dit isolatieproject heeft één van onze adviseurs beoordeeld dat de spouwmuren van deze woning in Tiel geschikt zijn voor na-isolatie. Dit is vastgesteld door middel van een endoscopisch onderzoek. Het isolatiemateriaal van Knauf Supafil is volgens de laatste technieken in de spouwmuur aangebracht. Naderhand zijn de boorgaten weer netjes op de juiste wijze dicht gevoegd. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Muurisolatie hoekwoning in Tiel:


Muurisolatie aanbrengen bij een hoekwoning is een goede keus als de bewoner wil gaan besparen op de energienota. Een hoekwoning heeft, met name als er geen aanbouw of garage aanwezig is, 3 grote gevels die voorzien kunnen worden van muurisolatie. Het aantal vierkante meter muur dat nog geïsoleerd kan worden bij een hoekwoning ligt gemiddeld rond de 90 vierkante meter.

Muurisolatie hoekwoning, wat is de besparing? Tiel:


De gemiddelde besparing van muurisolatie bij een hoekwoning ligt gemiddeld tot de 25% op jaarbasis. Dit is de besparing op uw gasverbruik. Dankzij de muurisolatie blijft de warmte langer in uw woning. U bent dan minder snel geneigd om de verwarming een standje hoger te zetten, en de verwarming hoeft niet zo vaak aan te slaan om de kamer op de gewenste temperatuur te houden.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Tiel heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Tiel aan de Hertog Adolfstraat hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.