Vraag een offerte aan en maak kan op 2 EK-tickets voor het Nederlands elftal!

Boxbergerweg Olst isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Boxbergerweg Olst isolatie

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Olst
Straatnaam:Boxbergerweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:17-02-2022
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Knipvoeg herstellen
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Olst

Boxbergerweg Olst isolatie

Olst

Boxbergerweg Olst isolatie

Olst

Boxbergerweg Olst isolatie

Olst

Boxbergerweg Olst isolatie

Olst

Boxbergerweg Olst isolatie

 

Olst, 17-02-2022

Spouwmuurisolatie in Olst d.m.v. Knauf Supafil

In Olst aan de Boxbergerweg in Overijssel hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Olst ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Boxbergerweg in Olst gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Olst

offerte spouwmuurisolatie


Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Olst aan de Boxbergerweg na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.