Kastanjelaan Lochem isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Kastanjelaan Lochem isolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Lochem
Straatnaam:Kastanjelaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
Uitvoerdatum:16-03-2022
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwverontreiniging verwijderen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Lochem

Kastanjelaan Lochem isolatie

Lochem

Kastanjelaan Lochem isolatie

Lochem

Kastanjelaan Lochem isolatie

Lochem

Kastanjelaan Lochem isolatie

Lochem

Kastanjelaan Lochem isolatie

Lochem

Kastanjelaan Lochem isolatie

 

Lochem, 16-03-2022

Spouwmuurisolatie in Lochem

In Lochem heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nage├»soleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energie-technisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid (Brandklasse A1). Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en effici├źnte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwverontreiniging verwijderen

De bewoners aan de Kastanjelaan in Lochem laten voordat de isolatieklus begint de spouwmuurvervuiling verwijderen door Plus Isolatie. Voordat u spouwmuurisolatie kunt toepassen, dient de spouwmuur geen puin te bevatten. Het puin bestaat vaak uit afgebrokkelde stukken steen en zand. Het verwijderen van puin is een specialistische klus. De uitvoerende ploegen van Plus Isolatie hebben ruime ervaring met het verwijderen van spouwmuurvervuiling.

Meer informatie over Spouwverontreiniging verwijderen

Bekijk hier onze isolatie projecten in Lochem

offerte spouwverontreiniging verwijderen

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Lochem de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Kastanjelaan in Lochem 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.