Tussenwoning isoleren Nijmegen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Tussenwoning isoleren Nijmegen

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Nijmegen
Straatnaam:Groenestraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie tussenwoning
Uitvoerdatum:06-11-2018
  • Spouwmuurisolatie tussenwoning
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Nijmegen

Tussenwoning isoleren Nijmegen

Nijmegen

Tussenwoning isoleren Nijmegen

Nijmegen

Tussenwoning isoleren Nijmegen

 

Spouwmuurisolatie tussenwoning in Nijmegen

Deze tussenwoning in Nijmegen aan de Groenestraat in Gelderland is op dinsdag 06-11-2018 geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Het toepassen van spouwmuurisolatie bij een tussenwoning is een relatief goedkope investering die er voor zorgt dat de warmte in uw woonkamer beter binnen blijft maar ook constanter aanvoelt. Koude trek door de woning wordt voelbaar minder. Dit was ook één van de redenen waarom de bewoners hebben besloten hun tussenwoning te voorzien van spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Nijmegen

offerte spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Nijmegen ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Nijmegen spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Groenestraat in Nijmegen besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.