Van Rootselaarstraat Amersfoort isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Van Rootselaarstraat Amersfoort isolatie

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Amersfoort
Straatnaam:Van Rootselaarstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:15-04-2022
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Gietijzeren ventilatierooster vervangen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Amersfoort

Van Rootselaarstraat Amersfoort isolatie

Amersfoort

Van Rootselaarstraat Amersfoort isolatie

Amersfoort

Van Rootselaarstraat Amersfoort isolatie

 

Amersfoort, 15-04-2022

Spouwmuurisolatie in Amersfoort d.m.v. Knauf Supafil

In Amersfoort aan de Van Rootselaarstraat in Utrecht hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Amersfoort ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Van Rootselaarstraat in Amersfoort gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Amersfoort

offerte spouwmuurisolatie


Gietijzeren ventilatieroosters vervangen bij een jaren 30 woning

In Amersfoort aan de Van Rootselaarstraat in Utrecht hebben wij bij deze karakteristieke woning oude ventilatieroosters vervangen door gietijzeren ventilatieroosters. De bewoner(s) van deze woning aan de Van Rootselaarstraat in Amersfoort hebben bewust gekozen voor gietijzeren ventilatieroosters zodat de klassieke uitstraling van de woning intact blijft.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Amersfoort spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Van Rootselaarstraat in Amersfoort besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.