Spouwmuurisolatie Baarn

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Baarn

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Baarn
Straatnaam:Oosterstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
Uitvoerdatum:08-11-2018
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Gietijzeren ventilatierooster vervangen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Baarn

Spouwmuurisolatie Baarn

Baarn

Spouwmuurisolatie Baarn

Baarn

Spouwmuurisolatie Baarn

Baarn

Spouwmuurisolatie Baarn

Baarn

Spouwmuurisolatie Baarn

 

Baarn, 08-11-2018

Spouwmuurisolatie in Baarn

In Baarn heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nage├»soleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energie-technisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid (Brandklasse A1). Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en effici├źnte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Baarn, 08-11-2018

Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning:


Het isoleren van een 2 onder 1 kap woning is een isolatieproject die Plus Isolatie door de jaren heen al vaak heeft mogen uitvoeren. De woonkamer van een 2 onder 1 kap woning bevind zich vaak aan de kant van de buitenmuur. Hierdoor komt het vaak voor dat bewoners een koude tocht door de muur ervaren. Door deze spouwmuur te isoleren wordt dit tegengegaan. Als de directe buren besluiten geen isolatie aan te brengen kunnen er spouwborstels worden geplaatst zodat het isolatiemateriaal niet in de spouwmuur van de buren terecht komt. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Baarn

offerte spouwmuurisolatie

Gietijzeren ventilatieroosters vervangen bij een jaren 30 woning

In Baarn aan de Oosterstraat in Utrecht hebben wij bij deze karakteristieke woning oude ventilatieroosters vervangen door gietijzeren ventilatieroosters. De bewoner(s) van deze woning aan de Oosterstraat in Baarn hebben bewust gekozen voor gietijzeren ventilatieroosters zodat de klassieke uitstraling van de woning intact blijft.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Baarn spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Oosterstraat in Baarn besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.